Шапаренко: Динамо у хорошому ігровому тонусі підходить до гри з Минаєм

21-річний півзахисник Динамо Микола Шапаренко розповів про свої ігрові кондиції, а також поділився очікуваннями від півфіналу Кубка України з Минаєм. Молодий хавбек наголосив, що його команда віддасть усі сили для завоювання трофею

— Миколо, у грі з Зорею ти вперше вийшов на поле після карантинної паузи. Що думаєш про свої кондиції?

— Нарешті я повністю відновився після травми, тепер набираю ігрові кондиції. Почуваюся добре. Хочу подякувати тренерам за те, що надали мені ігровий час у цьому матчі. Хоч і небагато, п’ять хвилин, але мені цього було достатньо, щоб відчути ігровий ритм. Гадаю, з кожним матчем буду почуватися все краще і краще, — розповів 21-річний півзахисник Динамо Микола Шапаренко в інтерв’ю клубному Ютюб-каналу.

— Яка зараз атмосфера в команді після перемоги в такій важливій грі завершальної частини сезону?

Хороша була гра з Зорею, тож і емоції позитивні. Взагалі, вважаю, що у нас в Україні не вистачає таких команд, як Зоря. Команд, які саме грають у футбол, а не лише закриваються. З ними було приємно грати. І ми здобули хорошу перемогу.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— Напевно, попередній кубковий матч на Минай-Арені для тебе пам’ятний, адже твій дубль приніс перемогу. Які у тебе спогади про нього?

— Хороші спогади. Але головне не хто забив, а те, що ми здобули перемогу на характері й пройшли далі. Я завжди все роблю на полі заради загальнокомандного результату.

— Чи вивчав ти особисто Минай, дивився їхні гри?

— Ретельно я не стежив за цією командою, не дивився їхні гри. Тільки відстежував результати. Тобто спостерігав не більше, ніж за іншими командами. А те, що нам потрібно, покаже на теорії тренерський штаб.

— Між матчами з Зорею та Минаєм зовсім мало часу. Наскільки його вистачить, щоб і відновитися, і підготуватися?

— Ми провели вже три офіційні матчі після карантину. Вважаю, що за ці ігри команда вже набрала ігровий тонус і в хорошій формі підходить до матчу з Минаєм.

Наскільки це є перевагою для Динамо, зважаючи на те, що для Миная сезон досі не поновився?

— Десь ця перевага, звичайно, є. У нас фізичні та ігрові кондиції повинні бути кращими. Зате Минай готувався до матчу з нами, напевно, більше місяця. Гадаю, якісь свої заготовки у них будуть.

— З огляду на те, що шанси на чемпіонство в цьому сезоні залишилися суто теоретичні, завоювання іншого трофея — Кубка України — набуває особливої важливості?

— Безумовно, Кубок України для нас дуже важливий. І ми віддамо всі сили, аби завоювати цей трофей.

Нагадаємо, що матч відбудеться сьогодні на Минай-Арені, початок о 14:00.

Минулого сезону в кубковій зустрічі з Минаєм на тому ж стадіоні дубль Шапаренка на початку другого тайму переломив хід зустрічі (кияни після першого тайму поступалися з рахунком 0:1) і допоміг Динамо здобути вольову перемогу та разом із нею — путівку до наступного раунду.

Круглі цифри Ювілейний матч для молодих футболістів Динамо

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.