Петраков: після перемоги на чемпіонаті світу чекав пропозицій

Головний тренер збірної України U-17 Олександр Петраков поділився своїми враженнями від роботи з молодіжними збірними. За словами Петракова, він дуже засмутився від того, що не отримав визнання найкращого тренера року після перемоги на ЧС-2019 з командою U-20

«Я — людина пряма. Інший би почав закривати очі. Звичайно, мені було прикро. Я в 2015 році приїхав з чемпіонату світу в Новій Зеландії, але тоді я знав, що ця збірна нічого не доб’ється. Але була незавершена справа, хотілося піти далі з цими пацанами. У мене немає там покровителів. Головний тренер національної збірної взяв собі тренера, який буде грати за його схемою, підводити людей, тут теж є раціональне зерно.

Не буду брехати, але я дуже засмутився, коли мене не визнали найкращим українським тренером року. Я тоді відразу сказав, що програю. Чекав пропозицій від інших клубів. Став чемпіоном світу і чекав якоїсь пропозиції, але ніхто нікуди не покликав. Було, звичайно, але не серйозно. Я ж серйозний хлопець, не буду брати участь у всіх цих справах: відкати і всі ось ці справи.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У збірній мені довіряють зараз, до мене не лізуть в мою роботу. Я працюю в національній збірній, з кращими футболістами країни. Отримую задоволення, хлопці ростуть, може хтось потім зі мною не буде вітатися в майбутньому. Я не демон, але іноді ображаються. Раз образив Супрягу, напхав йому, ледь сльози не покотилися у нього. Всю обойму в мене випустив би», — розказав Олександр Петраков в інтерв’ю Профутболу.

У червні 2019 року Петраков привів збірну України U-20 до історичної перемоги на чемпіонаті світу в Польщі. За свою роботу тренер удостоївся почесного звання від Президента України. Уже в серпні Петраков заявив, що перемога на чемпіонаті світу не посприяла його затребуваності і він «виявився не потрібен своїй країні».

Ювілей Петраков: бажаю усім тренерам пережити відчуття, коли твоя збірна стає чемпіоном світу

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.