Кащук: вірю, що Маріуполь зможе наздогнати Дніпро-1

19-річний півзахисник Маріуполя Олексій Кащук поділився емоціями від свого першого забитого м’яча в УПЛ та розповів про напутні слова тренера Бабича перед виходом на поле.

Хавбек Маріуполя Олексій Кащук, що грає за азовців в оренді від Шахтаря, сподівається, що скоро зможе заграти набагато якісніше і тоді отримуватиме більше ігрової практики.

— Я дуже радий своєму дебютному забитому м’ячу, зізнався Кащук сайту Команда 1. Забитий м’яч вийшов ефектним. Після флангової передачі мені вдалося вразити ціль. Так я, до речі, забиваю нечасто (посміхається).

Перед виходом на заміну Олександр Бабич попросив мене посилити гру в атаці. Через спекотну погоду деякі хлопці вже втомилися, тому потрібно було постаратися оживити дії команди. Сподіваюся, я впорався з обов’язками.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Чи зможе Маріуполь наздогнати Дніпро-1? Вірю, що так. Ми відстаємо на вісім очок, але попереду ще сім турів, у Маріуполя гра в запасі і очний матч проти дніпрян на своєму полі…

Що стосується моєї ігрової практики, то головний тренер поступово підпускає мене до основи, даючи можливість спокійно адаптуватися в дорослому футболі, тому докладаю для цього всіх зусиль. Сподіваюся, скоро у мене в Маріуполі буде виходити набагато ліпше.

Нагадаємо, що Олексій Кащук зіграв у цьому сезоні у 10-ти матчах. Гравець провів за полі 223 хвилини і відзначився одним забитим м’ячем. Після 25-го туру Маріуполь з 26-ма очками посідає восьму позицію.

Не вслідкували Кравчук: результат гри з Маріуполем негативний, треба уважніше при стандартах

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.