Хавбек Шахтаря Тете: мене знають у Європі, а Греміо зрозумів, що помилився

20-річний півзахисник Шахтаря Тете розповів про те, чому він так і не зміг дебютувати в основній команді Греміо. Бразилець відзначив, що багато хто у нього не вірив, проте у гравця не залишилося образ на цих людей.

Чесно кажучи, трохи сумно, що після стількох років проведених у молодіжних командах Греміо, я так і не отримав шанс зіграти за головну команду. Багато хто говорить, що я поїхав за грошима. Мені хотілося залишити свій вклад в клубі, але єдине, що я залишив по собі в Греміо це гроші, гроші за мій трансфер, розказав Тете в інтерв’ю gauchazh.clicrbs.com.br.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Чому мені не дали шансу зіграти? Це питання, на яке у мене немає відповіді. Все було добре, у мене були перспективи та надії на дебют в команді, але цього так і не сталося. У мене просто немає пояснень. Але я не засмучений, адже тренеру, Ренато Гаушо, навпаки вдалося допомогти мені своїми діями (не давав шанс зіграти за головну команду, — прим.). Знайти правильний шлях.

Я приїхав в Європу, зіграв у Лізі чемпіонів. У мене немає образ ні на Ренато, ні на Греміо. Вони мені допомогли потрапити туди, де я зараз перебуваю. Люди говорили, що у мене нічого не вийде в футболі, однак тепер вони сіли в калюжу. Я граю в Європі, а в Бразилії мені не дали шансу зіграти. Це важко усвідомити. Життя триває, мене впізнають і шанують в Європі. Тепер вони зрозуміли, що помилилися. Я цьому радий.

Відзначимо, що у нинішньому сезоні Тете провів 21 матч за Шахтар, у яких забив чотири м’ячі і віддав чотири результативні передачі.

Віртуоз Талант Шахтаря Тете — у чужому штрафному, як удома

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.