Канадський спринтер у Баварії: Девіса не наздогнав би й Голанд

19-річний захисник Баварії Альфонсо Девіс проявив свої надзвичайні швидкісні дані у матчі 28-го туру Бундесліги проти Борусії. Футболіст здійснив ривок зі швидкістю 35,3 км/год

Девіс робив ривок на свою половину поля, щоб відібрати м’яч у норвезького форварда джмелів Ерлінга Голанда, і розвинув швидкість 35,3 км/год.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У 2019 гравець Фламенго Бруно Енріке розвинув швидкість 38 км/год у матчі 1/4 фіналу Кубка Лібертадорес з Інтернасьоналем (2:0). Він перевершив рекорд Гарета Бейла (36,9 км/год). Після гри багато футболістів висловилися про феноменальні навички бігу канадця. Раумдойтер Баварії Томас Мюллер зазначив: «Альфонсо — гравець із великим серцем та надзвичайною силою. Іноді він займає не найкращу позицію на полі, але постійно наздоганяє суперника, який думає: «У мене є час». А потім просто «вжух, вжух» і баварський дорожній бігун (птах з м/ф «Looney Tunes» — прим. редакції) забирає м’яча».

Також висловилися про швидкість Девіса хавбек Вест Хема Деклан Райс та форвард Інтера Ромелу Лукаку. Англієць шкодує, що не володіє темпом Девіса, а нападник «нерадзуррі» вважає, що «Альфонсо неймовірно швидкий».

Альфонсо Девіс перейшов до Баварії в січні 2019 року з Ванкувера за 10 мільйонів євро. У поточному сезоні 19-річний канадець зіграв у 24 матчах чемпіонату Німеччини (2 забитих голи та 5 результативних передач). Він продовжив контракт із німецьким клубом до 30 червня 2025 року.

Баварія після 29-го туру з 67 очками лідирує у Бундеслізі, — повідомляє Юа Футбол.

Молодежь резвится Санчо в Бундеслиге побил рекорд Хаверца

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.