Молодий воротар Борнмута здав позитивний тест на коронавірус

22-річний воротар англійського Борнмута Аарон Ремсдейл підхопив коронавірусну інфекцію. Відзначимо, що під час першого тестування на Covid-19 у Аарона був негативний результат

Воротар Борнмута Аарон Ремсдейл здав позитивний тест на коронавірус під час другого етапу тестування гравців англійської Прем’єр-ліги.

Під час першого етапу тестування результат Ремсдейла на COVID-19 був негативним.

Воротар Борнмута наполягає, що дотримувався всіх запобіжних заходів і, можливо, інфікувався під час візиту в магазин. «Всі ці дні я намагався зрозуміти, як відбулося зараження. Минулого понеділка, до того як ми почали тренуватися, я здав негативний тест.

Того тижня я робив звичайні речі: ходив у супермаркет, заправляв машину. Як тільки до тебе потрапляє вірус, він відразу проявляється в крові. Очевидно, я підчепив його за ці три дні між тестами. Хоча я був так само обережний, як на карантині. Мабуть, я заразився в магазині», — цитує Аарона Ремсдейла The Sun.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в результаті другого етапу тестування гравців і персоналу клубів АПЛ коронавірус підтвердився у одного з футболістів Борнмута, однак його ім’я не називалося.

Гравець відправиться на карантин на 7 днів, після чого здасть ще один тест на наявність COVID-19. Команда не стане через ці події скасовувати тренування.

Всього на другому етапі тестування коронавірус знайшли у двох людей в лізі, сумарно заразилися серед представників АПЛ вісім чоловік.

Британський уряд вже схвалив відновлення чемпіонату в червні. Можлива дата рестарту 12 червня, але в АПЛ не виключають варіанту відкласти матчі ще на тиждень, повідомляє Sportarena.

Борнмут після 29-ти матчів посідає 18-те місце і має у своєму активі 27 залікових пунктів. У 2020 році Ремсдейл зіграв у вісьмох офіційних матчах за Борнмут.

Мужність МЮ перепідписав контракт з молодим футболістом, який здолав рак

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.