Молодий камерунський гравець помер від серцевого нападу

У віці 21-го року помер колишній футболіст Роми Джозеф Буассе. Талановитий камерунець помер від серцевого нападу, — повідомляє офіційний Twitter італійського клубу


Трагічно загинув 21-річний екс-півзахисник італійської Роми Джозеф Буассе. Причиною смерті молодого футболіста став серцевий напад. Відзначимо, що у  2017 році Буассе було віддано в оренду до Віченци, а в лютому 2020-го він уклав контракт з румунською Універсітатя (Клуж), яка і стала його останньою командою.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У 16 років хлопець покинув рідний Камерун і відправився в Європу в пошуках кращого життя. Однак, коли юний футболіст прибув до Риму, агент залишив його без грошей і документів на вокзалі і зник. Незабаром юнак знайшов притулок в місцевому центрі допомоги біженцям і потрапив в аматорську футбольну команду Лібері Нант єдину команду Італії, яка складається виключно з біженців. Молодий футболіст почав регулярно тренуватися і грати. В одному з товариських матчів проти юнацької команди Роми на хлопця звернули увагу, і у 18 років він підписав контракт з римським грандом.

Незважаючи на те, що за першу команду Роми Буассе так жодного разу і не зіграв (виступав за молодіжний склад), йому пощастило не раз тренуватися пліч-о-пліч з такими зірками «вовків», як Франческо Тотті, Даніеле де Россі, Раджа Наінгголан та Едін Джеко.

Епідемія У нещодавнього суперника Шахтаря виявили коронавірус

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.