Рівалдо: у майбутньому Голанд може стати найкращим нападником світу

Колишній гравець збірної Бразилії та іспанської Барселони Рівалдо поділився своїми враженнями про 19-річного нападника дортмундської Борусії Ерлінга Голанда. За словами Рівалдо, норвежцю вже багато чого вдається, проте йому є ще куди рости

«Бундесліга відновилася так само, як і два місяці тому, коли норвежець Ерлінг Голанд забив голи. Він уже хороший гравець, але може додати в майбутньому і стати одним з кращих нападників у світі, цитує Рівалдо сайт BetFair. — У нього є характер, він грає без страху і виглядає дуже спокійним на полі, тому він футболіст світового рівня, якому ще є чому повчитися. Нормально, що за ним ганяються багато клубів.

Деякі люди вже порівнюють стиль Голанда з Роналдо, і, можливо, у Голанда є деякі подібності, оскільки він швидкий, безстрашний і багато забиває. Але ще занадто рано думати про те, що він стане наступником Роналдо.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Роналдо виграв два Кубки світу і брав участь в чотирьох. Він також вразив світ своїми забігами і голами, тому нам потрібен час, щоб подивитися, чи зможе Голанд досягти рівня Роналдо. Однак у Ерлінга дійсно є потрібні якості, щоб хоча б наблизитися до бразильця».

Мала штучка червінчик, а ціна велика Символічна збірна найдорожчих молодих талантів Бундесліги

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.