Карпати: відновлення тренувань, борги по зарплаті та шанс для молодих футболістів

Гравці Карпат почали свою підготовку до відновлення чемпіонату УПЛ. Відзначимо, що до Львова ще не повернувся 19-річний нападник Гішам Лейоус. Головний тренер команди Роман Санжар відзначив, що через передчасне завершення чемпіонатів U-19 та U-21 з основою тренуватимуться хлопці з молодіжної та юніорської команд

Карпати напередодні відновили тренування після карантину й по тому, як пройшли ПЛР-тести на COVID-19. Наразі гравці зелено-білих займаються на тренувальній базі невеликими групами.

Не повернулись до Львова легіонери: 19-річний Гішам Лейоус (на фото), Тім Халл і Марвін Мартінс. Останній сьогодні на своїй сторінці у соцмережах взагалі повідомив, що він більше не є гравцем українського клубу. Як повідомив журналіст Олег Барков, причиною є заборгованість із виплати заробітної платні.

Гішам Лейоус.

Тим часом видання Спортивка у Twitter повідомила, що у клубі виплатили частину зарплат за березень-квітень.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

«Як відомо, передчасно було завершено змагання у першостях України U-19 та U-21. Тож, безумовно, з нами будуть тренуватись хлопці з молодіжної та юніорської команд Карпат. Серед них, зокрема, 17-річний Денис Слюсар, 20-річний Василь Руніч, 17-річний Ярослав Карабін, 17-річний Максим Хлань, 19-річний Владислав Мудрик… Умисно не включаю до цього переліку 19-річного Олексія Сича, адже він вже дебютував у зелено-білій футболці першої команди, причому продемонструвавши хорошу гру», — сказав Роман Санжар в інтерв’ю офіційному сайту клубу.

Самовдосконалення Тренер Динамо U-21 Мороз: Попов та Цитаішвілі постійно працюють над собою

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.