Фаті допомагатиме Барселоні B повернутися до Сегунди

Барселона готова відправити 17-річного нападника Ансумане Фаті до другої команди. Каталонці сподіваються, що талановитий форвард допоможе Барселоні B повернутися в Сегунду в наступному сезоні

Барселона готова відправити свого юного форварда Ансу Фаті в другу команду. З одужанням Луїса Суареса і потенційними трансферами Неймара і Лаутаро Мартінеса у 17-річного нападника буде мало ігрового часу в основному складі.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

А ось потенційний вихід Барселони B у другий дивізіон принесе клубу близько 10 мільйонів євро призових, а також зможе забезпечити Фаті ігровою практикою на високому рівні, без необхідності конкурувати за місце в першій команді.

Фаті — один з небагатьох гравців, з якими клуб не має наміру розставатися в наступному сезоні, його не планують ані продати, ані відправляти в оренду. Раніше повідомлялося, що тренерський штаб має намір залишити форварда тренуватися з першою командою і відправляти на матчі дубля в дні, коли він не зможе потрапляти в основу, — повідомляє Marca.

Фаті та Мессі.

Фаті дебютував у складі Барселони минулої осені. Вінгер став автором кількох рекордів: став наймолодшим автором гола в Лізі чемпіонів, також наймолодшим автором дубля в Прімері в 21-му столітті. Всього за сезон іспанець з гвінейським корінням зіграв 24 матчі, забив 5 голів і віддав одну результативну передачу.

Барселона B йде на другому місці групи 3 в Сегунді B, що дозволяє команді розраховувати на матчі плей-офф за право підвищення в другий іспанський дивізіон. Востаннє Барселона B грала у Сегунді в сезоні-2017/18.

На перспективу Манчестер Юнайтед мечтает подписать юного вингера Барселоны

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.