У топ-5 найпізніших вилучень в УПЛ аж троє молодих футболістів

Спеціалісти виділи топ-5 найбільш пізніх вилучень, що сталися у поточному чемпіонаті УПЛ. Відзначаємо, що до цього списку потрапили 19-річний півзахисник Шахтаря Маркос Антоніо, 20-річний захисник Маріуполя Назарій Муравський та 20-річний півзахисник Дніпра-1 Олександр Назаренко

Маркос Антоніо (Шахтар). 22-й тур. Колос — Шахтар — 3:4

Команди влаштували видовищну перестрілку, результат якої вирішив пізній гол Жуніора Мораеса. Антоніо в тому поєдинку відзначився асистом, але в кінцівці отримав дві жовті картки, причому другу — у ситуації, яка цього не вимагала. Сталося це аж на 96-й хвилині.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Назарій Муравський (Маріуполь). 21-й тур. Маріуполь — Ворскла — 3:0

Ця перемога дозволила азовцям зберегти шанси на топ-6. У першому таймі Дмитро Мишньов реалізував пенальті, в другому відзначилися 21-річний Дмитро Топалов та Сергій Чоботенко. У кінцівці зустрічі Муравський нарвався на своє «дебютне» вилучення. Захисник отримав другу жовту картку на 94-й хвилині.

Назарій Муравський. Фото fcmariupol.com.

Алію Абубакар (Олімпік). 2-й тур. Олімпік — Колос — 0:1

Нігерієць виступав за донеччан у першій половині сезону, але відіграв лише два поєдинки. На 93-й доданій хвилині зустрічі з ковалівцями Абубакар отримав пряму червону за удар суперника ліктем. Примітно, що на той момент у Олімпіка вже був вилучений Герман Пеньков, а у Колоса — 21-річний Євген Смирний.

Джонатан (Львів). 22-й тур. Львів — Карпати — 0:0

Один з найбільш нудних поєдинків нинішнього чемпіонату, єдиною значущою подією в якому стала червона картка. На 92-й  хвилині Джонатан отримав другий «гірчичник» за фол в центрі поля. Для бразильця це було друге вилучення в кар’єрі.

Олександр Назаренко (Дніпро-1). 18-й тур. Дніпро-1 — Олександрія — 1:2

Замикає топ 20-річний футболіст новачка УПЛ. В останньому осінньому турі трапилася захоплююча кінцівка, коли Дніпро-1 опинився удев’ятьох. Спочатку вилучили Максима Лопирьонка, а потім пряму червону отримав і Назаренко. До того ж, всі три голи були оформлені з пенальті — за господарів забив Станіслав Куліш, за гостей дубль оформив Максим Третьяков.

Інформація надана сайтом zbirna.com.

Молодь б’є! Лєднєв та Булеца у Топ-5 найшвидших голеадорів

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.