Цитаїшвілі: хочу всім показати, що готовий грати за Динамо, просто дайте мені шанс

19-річний півзахисник Динамо Георгій Цитаїшвілі розповів про свій статус у Динамо. Георгій переконаний, що після виступів на чемпіонаті світу U-20 він заслуговував на свій шанс в основній команді Динамо

«Ні до, ні після чемпіонату світу багато не зіграв. Але навіть коли граєш, буваєш незадоволеним. Якщо ти всім задоволений — далеко не заїдеш. На тому ЧС, який був, як мінімум, через той гол у фіналі багато європейських команд могли стежити за мною.

Через цей гол, як мінімум, я заслуговував шанс в Динамо, нормальний шанс, а не 8 хвилин з Колосом. Мені кажуть, що я заміна Циганкову. Так і є. Мене готують, завжди так було, мені це говорили з 16 років.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Коли готували Ярмоленко, він зіграв матчів 20—22 перед тим, як стати основним. А я скільки зіграв? Причому не по матчах, а за часом на полі треба рахувати. У мене за 2 роки 200 хвилин у першій команді.

Коли тобі дають 20 матчів, ти себе не показав — тоді питань взагалі немає. Якщо побачу, що не йде, у мене не виходить — я сам піду. Але мені цього не давали, щоб я сам пішов. Я постійно сподіваюся, що мені дадуть шанс, чекаю цього.

Напевно буде питання щодо оренди — відразу відповім. У матчі мене не випустили — я ображаюся. Відразу дзвоню кому завгодно, кажу, що йду в оренду, шукайте клуб, прямо зараз йду. Прокидаюся, треба йти на тренування. Тільки надягаю футболку і бутси — відразу знову виникає бажання довести. Довести людям, які не дають мені грати, не тільки тренерам, уболівальникам, які дивляться, багато ж кажуть, що він не повинен грати. Експерти кажуть, що він ще не готовий. Я хочу всім показати, що я готовий, просто дайте мені шанс.

Цитаишвили, Русин і Попов на тренуванні

Вийшов з Колосом на 8 хвилин — міг забити, я нормально вийшов.  У Лізі Європи — Віті віддав пас, теж нормально. При Хацкевичі вийшов на 35 хвилин в Суперкубку — я що, погано грав?

Брав спокійно м’яч і обігравав. Неважливо, Ісмаїлі або Степаненко. Не боявся, був упевнений. А коли не граєш — впевненість пропадає, в дубль відправляють, там не те. Повертаєшся, а у тебе швидкість, як в дублі, ти там розслабляєшся. Був матч за дубль, де я довів, обіцяли, що візьмуть — не взяли.

Ні на кого не ображаюся, але у всіх є свій час. Михайличенко почав в 23 і став топом. Про мене говорили вже в 19. Чекаю вже два роки. Але я не скаржуся, це футбол і життя. Багато хто говорить, що я гідний шансу, багато хто говорить, що я вже готовий грати.

У Циганкова була травма, я не потрапив в заявку 18-ти. Ставили Караваєва, Буяльського, кого завгодно, але тільки не мене. Ставили людей на нерідну позицію. Сидів на заміні, випустили Піваріча, коли я один півзахисник на заміні. У наступному матчі — Андрієвського. Виникає питання. Але я не можу його задати, не розумію», — сказав Цітаїшвілі в інтерв’ю каналу Бомбардир на ютюб.

Нарасхват Попов и Миколенко могут оказаться в Милане, Цыганкова также ждут в Италии

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.