Бабуся, Ленін і скандал: Карпати реагують, чемпіон світу вибачається

21-річний захисник Карпат Олексій Хахльов привітав з днем народження свою бабусю світлиною з прапором із Леніним. Таким чином молодий гравець левів викликав чималий резонанс своїм дописом в Instagram

Чемпіон світу-2019 у складі збірної України U-20, а нині футболіст львівських Карпат Олексій Хахльов дуже оригінально привітав бабусю з днем народження. У «сторіс» в Instagram спортовець виставив спільне фото з іменинницею, якій 1 травня виповнилося 76 років. І підписав його (мовою оригіналу): «С Днем рождения, главный командир!»

Але суть не в підписі, а в тому, що бабуся і внук тримають у руках. А це — червоний стяг зі зображенням Ульянова-Леніна, з підписом «животноводу-победителю».

Після обурливих коментарів Хахльов-молодший швидко видалив світлину.

Бабуся, онук і «вождь».

Софія Хахльова 1944 року народження. Більш ніж 50 років працює в Острозькій допоміжній школі-інтернаті вчителем української мови та літератури. Має вищу педагогічну освіту. Нагороджена відзнакою «Відмінник народної освіти», повідомляє сайт главком.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

ФК Карпати виступили із офіційною заявою щодо допису Хахльова в соціальній мережі:

«Футбольний клуб Карпати вважає неприпустимим розміщення будь-яких світлин, де гравці клубу позують на фоні чужорідної символіки. Олексій Хахльов, який дозволив собі негідний вчинок, був попереджений та проінформований про більш серйозні санкції у разі повторення подібного. Футболіст — публічна особа, що не має права навіть у соціальних мережах завдавати шкоди репутації клубу. Крім того, з гравцями команд усіх вікових категорій клубу буде проведено бесіди щодо неприпустимості подібних вчинків».

Хахльов і Роман Санжар. Фото fckarpaty.com.

Сам футболіст визнав свою провину: «Бувають жарти доречні й недоречні. Моє останнє розміщене фото саме з розряду недоречних жартів. Прошу вибачення у всіх, кого цим образив», — повідомляється на сайті Карпат.

На урок! Миколенко: радий був знову сісти за шкільну парту

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.