Кухаревич: наодинці бігаю лісом, б’ю м’ячем об стінку, сумую за командою

18-річний нападник першолігового Руха Микола Кухаревич розповів про життя у період карантину, про ситуацію у рідному селі, про хороший мікроклімат всередині колективу

Нападник Руху Микола Кухаревич розповів в інтерв’ю офіційному сайту клубу про своє життя-буття під час вимушеної паузи та відзначив гравців, з якими встиг найбільше подружитися у новій команді.

— Миколо, розкажи як проводиш свій час на карантині?

—Я вже дуже засумував за футболом. Стараюся виконувати всі вправи, які нам надсилає тренерський штаб. Взагалі намагаюся якнайбільше уваги зараз приділяти спорту, щоб не думати про погане. Роблю багато бігової роботи, а також силової на різні групи м’язів: верхній плечовий пояс, прес, ноги. Ще виконую вправи з гантелями, фітнесрезинками та стрибаю із скакалкою.

Окрім того, що нам скидає тренер з фізпідготовки, деякі вправи шукаю окремо в інтернеті. Мої заняття тривають в районі однієї години. Займаюся кожного дня. Ще маю змогу виконувати різні вправи з м’ячем: обігрую фішки, б’ю об стінку, набиваю тощо. Звичайно, також допомагаю сім’ї в побутових справах.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Яка ситуація у твоєму рідному селі?

— Я зараз якраз перебуваю вдома в Удрицьку. Батьки проживають переважно в Сарнах, але на період карантину вирішили поїхати в село, адже тут біля нас є ліс, де я кожного дня наодинці займаюся. В Рівненській області зафіксовано вже багато випадків зараження коронавірусом, але в Дубровицькому районі, де ми зараз — інфікованих, нібито, немає. Люди звісно хвилюються за своє здоров’я. Тут всі строго дотримуються основних правил карантину. В магазини та в людні місця люди ходять в захисних масках.

— Окрім занять спортом чим ще займаєшся?

— Здебільшого переглядаю різноманітний контент в YouTube. Також можу подивитися матчі білоруського чемпіонату (Сміється). Ми маємо всі разом пережити цю пандемію. Все, що від нас залежить, ми робимо — сидимо вдома, щоб, не розносити інфекцію іншим людям.

— Ти лише перед турецькими зборами приєднався до «рухівської» сім’ї. Як тебе прийняли хлопці?

— Насправді, в Русі — дуже хороший колектив. Мені все подобається. Прийняли мене дуже добре. Приємно працювати в такій команді, адже отримую задоволення від тренувань. В Русі є багато досвідчених футболістів і вони мені постійно підказують, як потрібно діяти на полі, дають свої настанови. Я стараюся до всіх порад прислуховуватися та ставати сильнішим.

До переходу в Рух ти був у структурі луцької Волині, але грав та тренувався з командою U-19. Наскільки важко перейти від юнацького футболу до дорослого?

— Звичайно, це не до порівняння. Рівень гравців Руху набагато вищий. Потрібно швидше приймати рішення на полі та миттєво реагувати на ту чи іншу ситуацію. Відверто кажучи, я вже відчув, що на зборах мені вдалося трохи вирости професійно, як футболісту. Від кожного тренування намагаюся брати максимум. Гадаю, в Русі я буду з кожним днем ставати все сильнішим.

— З ким із команди встиг найбільше подружитися?

— До переходу в Рух знав добре Руслана Марушку, тому з ним багато спілкуємося. Також на перших зборах у Винниках, а згодом і в Туреччині я жив в кімнаті з Богданом Оринчаком, відтак, з ним також ми одразу знайшли спільну мову. Загалом на зборах я зі всіма налагодив хороші відносини. Радий, що потрапив в такий класний колектив.

Ернест переміг у конкурсі Goal Battle, який медіацентр Руху проводив в Instagram. Загалом в турнірі були представлені твої чотири голи. Як гадаєш, результати справедливі?

— Насправді, на зборах ми усі забивали хороші голи. Сподобалися забиті м’ячі Бойчука та Ернеста. Мені вдвічі приємніше, що вболівальники проголосували за гол Ерні, адже я віддав у тому моменті йому асист. Свій слід в Goal Battle я залишив. Щодо моїх голів, то я відзначив би свій м’яч у ворота Прикарпаття.

Коли ми працюємо всі разом — це дуже хороший час. Хочеться повернутися до спільних занять, адже командну роботу з м’ячем ніщо не замінить. Хочеться, щоб якнайшвидше пройшла пандемія та завершився карантин. З нетерпінням чекаю на відновлення чемпіонату.

Нагадаємо, що Рух після осінньої частини сезону лідирує у Першій лізі. Команда має у своєму активі 39-ть залікових пунктів.

Стимул Захисник Оболоні Бровар: створення жіночої команди нас неодмінно мотивує

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.