Захисник Динамо: у дитинстві грав у нападі й на баяні

21-річний захисник Динамо Денис Попов розповів про сільський футбол та згадав своє дитинство: нерівні поля, післяматчеве пиво у генделиках й рвані кросівки

Талант Динамо Денис Попов зізнався, що в юному віці ходив до музичної школи, де вчився грати на баяні.

Грав на чемпіонат області, мене запрошували. Я без школи, просто з двору. Мені було мало років, проте біг швидко. Грав нападника, багато забивав. Як тренувався? Брав м’яч і лупив, — розповів Денис Попов в інтерв’ю каналу Бомбардир.

Чим запам’ятався сільський футбол? Для мене це порвані кросівки, нерівне поле, на якому м’яч дробить. Судді — душили. На виїзді більше не виграєш, якщо переможеш. А після гри — пиво. Мужики відразу в гендель: або відзначати, або просто відновлення.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Ходив у музичну школу, вчився грати на баяні, але не граю. У мене батько музикант-любитель, може зіграти на будь-якому інструменті. І дядько. А мене віддали, щоб я не курив.

Мене батьки не хотіли відпускати в Київ, я був найменшим і біля них. Рідні сестри вмовили маму, і мене повезли в РУФК. Кілька разів їздив, через проблеми з колінами не міг бігати нормально. Але якось один з тренерів сказав: «Високий на зріст хлопчик, здатний, треба брати».

РУФК був як філія Динамо. Рік грав крайнього нападника, по флангу бігав. А потім тренер запропонував, давай спробуємо тебе на цій позиції [в центрі оборони]. Зіграли нормально, перемогли. Тренер після матчу говорить: «Ти начебто все життя тут грав». Так і пішло».

У цьому сезоні Попов почав стабільно грати в основному складі Динамо. Восени Денис приніс киянам перемогу над Шахтарем (2:1) в 1/8 фіналу Кубка України.

Всього в нинішньому сезоні Попов зіграв в 14 матчах за біло-синіх і забив два м’ячі.

Поділився досвідом Екс-захисник збірної України: бачу, що у Попова з’явилася сила та координація

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.