Молоді футболісти другої ліги: два голи на фоні снігу

Віктор Георгієв (Реал Фарма)

Програма 19-го туру чемпіонату України у другій лізі виявилася скороченою через снігопади — не відбулося три матчі з восьми. На поле не змогли вийти Мир та Металург, Рух та Суднобудівник, Нива та Іллічівець-2. Окрім того, за календарним планом не грав Тепловик — поза грою опинилися сім колективів з 17-ти, що беруть участь у чемпіонаті. Тому досягнення молодих українських футболістів 1995—2000 років народження у турі також виявилися не дуже потужними.

Вони забили лише два голи — результативними ударами відзначилися 20-річні Віктор Георгієв (Реал Фарма) та Дмитро Кренько (Нікополь-НПГУ). Причому обидва виявилися причетними до перемоги своєї команди, а Кренько взагалі забив єдиний м’яч у грі з Кристалом на його полі у Херсоні.

Віктор Георгієв (Реал Фарма)

Віктор Георгієв (Реал Фарма)

Для обох футболістів ці голи виявилися третіми у сезоні. Георгієв, до речі, два з трьох забив, виходячи на заміну — так було і у виїзному матчі у Білій Церкві.

Молоді таланти України U-21. Сезон 26. 2 ліга. 19 тур

Юні таланти України U-19. Сезон 26. 2 ліга. 19 тур

Варто відмітити також, що 20-річний Богдан Петриченко (Нікополь-НПГУ) та 18-річний Сергій Дворник (Поділля) провели матчі без пропущених голів. Для Петриченка це вже третій сухий матч у сезоні, він є основним голкіпером команди, а для Дворника цей сухий матч — дебютний у другій лізі. А загалом для Поділля — лише другий без пропущених голів у сезоні загалом. Перший ще у липні зіграв 20-річний Богдан Савчук.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.