Міжсезоння Десни U-21: Рощинський не підійшов, в атаці грає 14-річний Пищур

Потихеньку готується до нового чемпіонату й молодіжна команда Десни. Спарингами не нагружається, налягає на теорію

У минулому сезоні дублери чернігівської Десни дебютували у чемпіонаті України U-21. Почали не дуже вдало, та навесні розігралися й випередили у таблиці не тільки дискваліфікований Олімпік, а ще й Львів. Зараз команда готується вже до другого свого чемпіонату.

Расцвели Весной футболисты Десны разыгрались во главе с грозным бомбардиром Вовком

Тренер залишився той самий — Олександр Пищур, склад, звісно, змінився. Найбільшою втратою вважається перехід до першої команди снайпера Романа Вовка. І голами своїми, певна річ, заслужив (їх було 13, і це друге місце у списку бомбардирів минулого чемпіонату U-21), та й за віком молодіжку переріс — форварду вже 22.

Атакує Вовк

Працює з першою командою і 19-річний хавбек Євген Белич, що став долучатися до основи ще наприкінці минулого сезону. А ось воротар Олександр Рощинський, що був основним у Десні U-19, та провів три матчі за дубль, чернігівський клуб залишив. За інформацією офіційного сайту Десни, чемпіонат U-19 він переріс, тому й пішов. Чому не потрапив до молодіжної команди — не уточняється, натомість повідомляється, що вже працевлаштувався. У корюківському Авангарді.

Олександр Рощинський

Саме з цим колективом, що виступає у чемпіонаті України серед аматорів, молодіжна команда Десни й провела свій другий спаринг (першим вважається міжсобійчик команд U-21 і U-19, та його результат навіть не відомий). Із Авангардом Десна зустрілася на чернігівському стадіоні Текстильник, саме почалася злива, і біля кожних воріт утворилися калюжі. Місце у воротах Авангарду зайняв Олександр Рощинський, а ось загрожував йому форвард Десни Олександр Пищур — 14-річний син і тезка старшого тренера. Минулий сезон парубок відіграв у чемпіонаті ДЮФЛУ U-16 (15 матчів, 3 голи).

Александр Пищур

Олександр Пищур. 14 років

У першому таймі територіальною перевагою володіли досвідчені гості, Десна діяла на контратаках. Та забити не вдалося нікому. Потім дощ припинився, й навіть визирнуло сонечко. Пішли й моменти. На 63-й хвилині корюківці могли відкрити рахунок: після перехоплення поблизу штрафного чернігівців, небезпечно пробив камерунець Вілліан (18-річний гравець знаходиться в Авангарді на перегляді), але воротар Десни намертво забрав м’яча. На 68-й хвилині повинна була забивати вже молодь: відразу два гравця мали головою замикати навіс з лівого флангу, але обидва деснянці не потрапили по м’ячу.

Взагалі ж до 70-ї хвилини Десна перехопила ініціативу, а на 76-й зуміла направити м’яча до сітки: перехоплення у центрі поля призвело до швидкої атаки, м’яч з правого флангу перевели на лівий, звідки влучно пробив Гліб Скрибка.

Десна U-21 — Авангард (Корюківка) — 1:0

Гол: Гліб Скрибка (76).

За планами, невдовзі з Авангардом має зіграти ще одна команда клубу — Десна U-19.

Поки тренер не бачить Дублери Олександрії навіть без Купцова перемагають молодь Ворскли і команди Першої ліги

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.