Збірній і так бракує гравців, ще й у матчі з турками двоє травмувалися

Вчора на полі НТК імені Банникова збірна України U-18 (футболісти 2001 року народження) зіграла перший із двох запланованих спарингів із турецькими однолітками. Виграла мінімально, 1:0, забивши лише під кінець матчу

Головний тренер Олег Кузнецов так прокоментував перемогу синьо-жовтих:

— Результатом ми задоволені, а от по грі є деякі запитання. На це є свої причини. У нас зараз фактично нова команда, оскільки чимало гравців, зокрема динамівців, не відпустили до збірної. Тому десь відчувалася незіграність хлопців. Але головне футболісти виконали — ми бачили самовіддачу, боротьбу. Я вважаю, що ми цілком заслужили перемогу в цьому поєдинку.

Капітан збірної України Костянтин Гуров із донецького Шахтаря

Ми зробили під час гри дві вимушені заміни. Сподіваюся, у хлопців незначні ушкодження. У нас узагалі на зборі мало бути 20 гравців, але троє захворіли, тому наразі в нашому розпорядженні 17 футболістів. Будемо щось вирішувати, можливо, запросимо до збірної ще когось.

Кадри Без Динамо: збірну України на матчі з командою Туреччини склали з футболістів Шахтаря та Карпат

У другому матчі з турками знову намагатимемося надати ігрову практику всім гравцям. Ми рідко граємо вдома, тому хочемо порадувати наших уболівальників і якісно підготуватися до майбутнього відбірного циклу чемпіонату Європи.

Олег Кузнецов і його штаб

Нагадаємо, що ця збірна України готується до кваліфікаційних матчів чемпіонату Європи-2020 (U-19), які пройдуть 13-го, 16-го й 19 листопада поточного року. Суперниками синьо-жовтих у боротьбі за путівки до еліт-раунду змагань будуть збірні Швеції, Словенії та Естонії.

Свій другий контрольний матч зі збірною Туреччини українці проведуть завтра, 2 травня також на НТК ім. Віктора Баннікова. Початок гри о 13.00, вхід — вільний.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.