«Кондраков зіграв нормально. Одразу заробив пенальті»

Головний тренер Руха Леонід Кучук поділився враженнями від домашньої нічиєї — 2:2 з Прикарпаттям і оцінив гру 21-річного дебютанта Данила Кондракова

— Леоніде Станіславовичу, команда показала справжній характер, здійснила камбек за рахунку — 0:2 та забила переможний гол, який арбітр відмінив через помилку лайнсмена. Фактично, перемога вислизнула з рук. Як Ви оціните матч?

— Давно я так вдало не починав матч з — 0:2, до того ж на рівному місці. Але подякую футболістам, адже це їх не зламало, і вони продовжили грати у футбол. Відігратися з 0:2, а фактично виграти 3:2… Хоча нахапалися карток. Футбол — динамічна гра, не люблю, коли вона не рухається. Можливо, не вистачило не везіння, а спокою. Нам треба зрозуміти, що ми вміємо грати у футбол. Якби нам дали зіграти ще 90 хвилин — ми б їх зіграли, шкода, що нам дали зіграти лише 95 хвилин. Я готовий зараз грати 120-130 хвилин. Матч був цікавим, команди показали, як я кажу, веселий футбол. Я дякую своїй команді та команді суперника.

— Вербний не забив фактично два пенальті — один на старті матчу, другий — наприкінці, коли мав нагоду забити зблизька. Наступного разу пенальті битиме Вербний чи хтось інший?

— Ви знаєте, пенальтист — складна справа. Учора він бив — і всі забивав. Пенальті — це психологія, людина має бути психологічно стійкою, а десь удача. Вербний добре пробив, але воротар можливо знав, а можливо прочитав. Не варто Вербного звинувачувати в тому, що він не забив. Не треба пропускати таких голів, як ми пропустили. Але в грі може бути все. Наш штатний пенальтист отримав травму, протягом трьох днів вибули декілька гравців. Тому довелося швидко пере налаштовувати гру. До того ж, у цій грі отримали багато карток, до того ж арбітр роздавав їх тим, «кому треба». Ніби не було за що, але він дуже впевнено діставав гірчичник. Я знаю, що суддівський корпус дуже добре відслідковує ці моменти, але вони помиляються. Будь-який матч з будь-яким суперником ми будемо грати так само віддано, як сьогодні. Я не кажу, що арбітр судив упереджено, але я не вірю у випадковості. Добре, що не вилучив нікого.

— Сьогодні у складі Руху дебютував Данило Кондраков, який прийшов в команду із кропивницької Зірки транзитом через Калуш. Як оціните його гру?

— Він грав нормально. Він тренується з нами два дні. Одразу заробив пенальті. Важко оцінювати, дистанція усе покаже. Для якихось висновків потрібен час.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.