Петраков: «Сафронов та Бєляєв виглядають цілком нормально»

Після спарингу Дніпра-1 з Олімпіком — 0:1, своїми враженнями від побаченого з клубною прес-службою дніпрян поділився старший тренер юнацької збірної України Олександр Петраков

— Олександре Васильовичу, ми знаємо, що ви уважно стежите за своїми підопічними. Відомо, що у складі Дніпра-1 грають одразу два таких гравця Олександр Сафронов і Олександр Бєляєв. Як вам їх гра?

— Так, хлопці ті ж самі — два Олександри Сафронов і Бєляєв. Обидва готуються до чемпіонату світу. Я подивився на їх теперішній стан цілком нормально вони виглядають. Придивляюсь до їх дій, щось їм сказав, так що все нормально.

— Вас, як тренера збірної, задовольняє те, що вони виступають за таку команду?

— Я давно знаю Дмитра Станіславовича, ми з ним постійно спілкуємося, він ніколи мені не відмовляв у футболістах. У нас з ним чудові стосунки, і він до збірної ставиться дуже добре.  Нині розмовляю з кожним тренером і керівництвами клубів, чи відпустять вони гравців на чемпіонат світу, адже він проходитиме не у терміни, що встановлені ФІФА — з 10 травня ми починаємо збір. Так от, запитую, чи відпустять потрібного мені гравця, або я буду залучати до збірної іншого. Поки що ніхто не відмовляв.

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.