Дублери Карпат у спарингах спочатку забивали по три, а потім пропускали

Молодіжна команда Карпат взяла неабиякий темп: з моменту останньої нашої публікації провела вже три спаринги. Суперники — найрізноманітніші, такі ж вийшли й результати

Приміром, вдруге за короткий проміжок часу леви зустрілися із футболістами Львова U-19, знову перемогли, ще раз забивши землякам тричі. Щоправда, самі цього разу пропустили вже двічі.

Причому зробили це першими, вже на 10-й хвилині, супернику вдався удар зі стандарту. Проте буквально за дві хвилини карпатівці відігралися: після вдало розіграної комбінації в центрі поля на зустріч з воротарем вийшов Денис Мірошніченко і поцілив у дальній кут.

Молодших здолали не без труднощів

Під кінець тайму гравці Львова ще раз покарали центрбеків Карпат і виграли перший тайм 2:1. По перерві гра відбувалась вже за сценарієм зелено-білих. Після флангової передачі гол забив гравець на перегляді, згодом тандем Войтовича та Левенця створив гольову атаку, в результаті якої Михайло забив свій другий гол за нову команду — 3:2.

«Ми грали з молодшими гравцями. Вони, можливо, не показували сильного футболу, але старалися, боролися за м’яч і не давали нам розкошувати на полі. Звичайно, було помітно, що наша команда сильніша, але нам не було легко. Ми не мали права пропускати два м’ячі. Гравці десь недопрацювали, розслабилися в певних моментах і в результаті нас за це покарали. Але загалом вийшла доволі цікава гра», — підсумував Роман Толочко.

Толочко трошки гнівається

Карпати U-21: Ющишин (Артим) — Дерман (Слічний), Федецький, Мірошніченко, Куртяк (Степанчук), Сільченко, Рудюк, Руніч, Кос, Войтович, Левенець.

Наступний опонент карпатців був грізнішим і набагато старшим — аматорська Демня з однойменного села на Львівщині, у складі якої грають, зокрема, вихованці Карпат Омельченко та Гірський. Дублери ж посилилися кількома юніорами, окрім того, знову допомагав молоді 33-річний Артем Федецький.

І з Демнею впоралися

І знову підопічні Романа Толочка пропустили першими, та й загалом програвали досвідченим дядькам на початку матчу. Та витримали удар, а згодом почали й забивати. Спершу красивим голом відзначився Руніч, який грамотно обрав позицію і точно пробив «щічкою» у дальній від голкіпера кут. Невдовзі Войтович заробив штрафний, а Федецький дав майстер-клас, красиво перекинувши стінку і влучивши у дев’ятку. Насамкінець Руніч знайшов Степанчука, який вирізав точно на ногу Косу — 3:1.

Ще б пак: з таким помічником! Федецький (в центрі)

Карпати U-21: Ющишин — Федецький, Куртяк, Степанчук, Калинчук, Руніч, Сільченко, Левенець, Кос, Войтович, гравець на перегляді.

Черговий контрольний поєдинок було зіграно молодими левами на штучному полі стадіону ім. Богдана Маркевича. Спаринг-партнером був Миколаїв, що виступає у чемпіонаті Львівської області.

І знову хлопці Толочка відігравалися: захисник невдало зіграв проти опонента, миколаєвці на всі сто виконали стандарт. А невдовзі і ще один. Зелено-білі змогли пробити суперника лише під кінець тайму: Артем Федецький, головою, після подачі з кутового.

А ось миколаєвцям третій не забили

У другому таймі карпатівці пропустили втретє, цього разу після швидкої контратаки та виходу один на один з Андрієм Артимом. До завершення часу зусиллями Войтовича змогли відіграли лише один м’яч — поразка 2:3.

Карпати U-21: Ющишин (Артим) — Федецький, Куртяк (Лях), Степанчук, Рудюк, Руніч, Войтович, Левенець (Сільченко), Діма, Кос (Черепущак), гравець на перегляді.

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2018/2019?

  • Динамо (45%, 569 голосов)
  • Шахтер (22%, 276 голосов)
  • Арсенал (6%, 76 голосов)
  • Александрия (6%, 76 голосов)
  • Карпаты (6%, 74 голосов)
  • Черноморец (4%, 48 голосов)
  • Десна (3%, 36 голосов)
  • Заря (3%, 34 голосов)
  • Ворскла (2%, 30 голосов)
  • Мариуполь (1%, 18 голосов)
  • Олимпик (1%, 15 голосов)
  • Львов (1%, 13 голосов)

Всего проголосовало: 1 265

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.