«В Олімпіка було стільки неточних передач, що Карпати мали забивати значно раніше»

Роман Гнатив, Карпати U-19

Після упевненої перемоги над Олімпіком у першому турі чемпіонату U-19 (3:0) керманич Карпат зізнався, що хвилювання було. Адже для Романа Гнатіва це був дебют. Однак підбадьорювати доводилося й футболістів, вони також переживали

— Надзвичайно великих емоцій немає, але приємно, що перемогли, адже це був наш стартовий матч у чемпіонаті. Було присутнє невелике хвилювання перед грою. Чесно кажучи, зовсім не сумнівався у наших хлопцях. Мабуть, більше переживав, щоб вони не так сильно хвилювались.

Команда виконала установку на гру. У перерві ми зробили деякі корективи, тому що суперник сів та оборонявся, пройти їхній захист було складно. Тим паче, у них було стільки неточних передач, що ми могли відкрити рахунок значно раніше. На початку другого тайму забили швидкий гол, який посприяв тому, що гра більше заспокоїлась, тому ми довели її до логічного завершення.

Карпати U-19

Карпати U-19

Не було завершального пасу, який би дозволив реалізувати створені нами моменти у першому таймі. У завершальній стадії не виходили удари в хлопців. Важко сказати чому так сталося, мабуть поле було трішки незвичним для нас. Ми самі попросили, щоби постригли газон для швидкого футболу, однак, поки у нас немає змоги тренуватись на таких полях. Можливо, це більше вплинуло на технічний брак у наших гравців.

У цілому, я задоволений грою команди. Хлопці намагались виконувати те, що ми від них вимагали — грати в комбінаційний, атакуючий футбол. Звичайно, що помилки є, але команда існує тільки місяць в такому складі. Буквально напередодні матчу нам дали трьох хлопців із дубля, які з нами не тренувалися. Вийшов такий собі мікс, але ці гравці вже більш досвідчені, тому вони добре влились в колектив, — підсумував старший тренер карпатівських юніорів.

Золотой талант-2018. Назовите тройку лучших игроков июля в категории U-19 (1999 г.р. и моложе)

  • Владислав Супряга (Днепр-1) (27%, 104 голосов)
  • Сергей Булеца (Динамо) (16%, 62 голосов)
  • Георгий Цитаишвили (Динамо) (16%, 61 голосов)
  • Валерий Бондарь (Шахтер) (13%, 50 голосов)
  • Владислав Вакула (Мариуполь) (9%, 37 голосов)
  • Виталий Миколенко (Динамо) (9%, 35 голосов)
  • Виктор Корниенко (Шахтер) (5%, 18 голосов)
  • Кирилл Дрышлюк (Звезда) (2%, 9 голосов)
  • Алексей Хахлев (Алавес, Испания) (2%, 9 голосов)
  • Владислав Кучерук (Динамо) (2%, 7 голосов)

Всего проголосовало: 205

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.