Модні сумки літа 2017

Найважливіший аксесуар, що підкреслює неповторний образ і стиль дівчини, це як і раніше, жіноча сумочка. Дуже важливо, щоб сумочка була не тільки місткою і зручною, але і модною. Модельєри і дизайнери довго думали і працювали над образом аксесуарів модного сезону літа 2017 і ось, що у них вийшло.


Модельєри всього світу, рекомендують модницям, вибирати сумки з недбалою легкістю. У цьому літньому сезоні, є сенс експериментувати з відтінками і формами і повністю відмовитися від строгих моделей сумок. Літо, це дивовижний час, коли розквітає все навколо, природа сповнена свіжості і молодої енергії, тому дизайнери радять вибирати аксесуари соковитих і яскравих кольорів, з абсолютно неймовірними фактурами. Сумки модного сезону літа 2017 року, це справжня буря квітів і фарб. На зміну пастельним тонам і суворої лаконічності, прийдуть яскраві помаранчеві, жовті, бірюзові, рожеві, блакитні, зелені, сині, червоні та фіолетові відтінки.

Також цього літа дуже модно змішувати різні кольори. Головним трендом літнього сезону стануть квіти. Наприклад, квіткові принти на сумках простежуються в літньої колекції різних модних будинків.

Ще один цікавий тренд літнього сезону 2017 — це анімалістичні принти на сумках, а також сумки з тиснення під диких тварин — рептилію, крокодила, пітона. Є й цікаві варіанти з тисненням під луску риби або під страуса.

Звірячі принти в моді, що імітують шкіру африканських тварин, завжди актуальні. Як завжди, інтригуюче заворожуюче виглядають сумки з леопардовими принтами, що імітують шкіру тварини.

Але любителькам класики не варто впадати у відчай, думаючи, що їм доведеться носити яскраві сумки кричущих відтінків в офіс. Дизайнери подбали і про ці модниць, випустивши спеціально для них неповторну серію класичних відтінків. Це сумки пастельних тонів: білого, бежевого, чорного, ніжно-рожевого, а також більш сміливі класичні варіанти: темно-синього, червоного і коричневого.

Літня мода на сумки відрізняється не тільки райдужним різноманітністю тонів, а й присутністю спокійних класичних відтінків. Особливо популярно в новому сезоні, буде поєднання фіолетового і помаранчевого кольорів. У новому сезоні, модельєри, змішують не тільки палітру фарб, але і різні матеріали у виготовленні сумок.

Здавалося б, як можна комбінувати абсолютно несумісні фурнітури і матеріали? Але модне літо 2017 року, дозволяє собі це. Одна сумка, може бути виконана відразу з декількох матеріалів, це соломка, текстиль, різної вичинки шкіра, шкура поні та інші матеріали.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.