Жереб звів фаворитів чемпіонату U-19 вже у півфіналі

Післязавтра, 7 червня в Умані розпочнеться фінальна пулька чемпіонату U-19 серед команд першої ліги. Міні-турнір за медалі стартує з півфіналів, далі — матч за 3-є місце і фінал

У приміщенні Української асоціації футболу (колишня ФФУ) відбулося жеребкування фінальної частини чемпіонату U-19 серед команд першої ліги. Туди, нагадаємо, крізь стикові матчі пробилися четверо: Дніпро-1, київська Оболонь Бровар (на фото), Колос (Ковалівка) та Авангард (Краматорськ).

Жеребкування проводили начальник відділу юнацького футболу УАФ Валерій Золотухін та член Дирекцїї Дитячо-юнацької футбольної ліги Володимир Герасимець.

Розбивши команди на кошики, кинули жереб. Не дуже легкою виявилася рука поважних функціонерів ДЮФЛУ: вже у півфіналі з’ясовуватимуть стосунки фаворити турніру — переможці 2 та 4-ї груп Оболонь Бровар та Дніпро-1.

Іншу пару склали Колос із Авангардом. Цікаво, що саме ці команди посіли другі місця у вищеназваних другій та четвертій групах відповідно.

Було визначено й номінальних господарів поєдинків (ними стали Дніпро-1 та Авангард, господарем у фіналі буде переможець пари Оболонь Бровар — Дніпро-1). Але то все — чисто символічно, адже проходитиме фінал чотирьох, як відомо, у мальовничій Умані.

https://www.facebook.com/duflukraine/videos/391752705016053/?t=0

Чемпіонат U-19 (перша ліга)

7 червня

Півфінали

Дніпро-1 — Оболонь Бровар (Київ)

Авангард (Краматорськ) — Колос (Ковалівка)

9 червня

Матч за 3-є місце

Фінал

Как выступит сборная Украины U-20 на чемпионате мира в Польше?

  • Попадет в число призеров (39%, 313 голосов)
  • Станет чемпионом мира (27%, 218 голосов)
  • Дойдет до четвертьфинала (23%, 186 голосов)
  • Выйдет в 1/8 финала (8%, 63 голосов)
  • Не выйдет из группы (2%, 15 голосов)

Всего проголосовало: 795

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.