Купцов про свободу Арсенала, амбіції та джокерів Русьяна з Глобою

У минулому турі чемпіонату U-21 його лідери могли знову зіграти в унісон. Динамівці на останніх хвилинах втратили перемогу над Ворсклою (1:1). Матч Олександрії з Арсеналом, навпаки, докотився б до нульової нічиєї, якби не влучний удар Андрія Глоби на другій компенсованій

Таким чином, хлопці з райцентру скоротили відставання від киян до чотирьох очок, чим, звісно, дуже потішили свого наставника Андрія Купцова:

— Ми передбачили, що ця гра буде важкою. За два дні до гри, коли на теоретичних заняттях розбирали гру суперника, я зробив акцент на тому, що цій команді втрачати нічого. Задачу потрапити до верхньої шістки чемпіонату вони виконали, а шансів поборотися за призове місце ця команда не має. Саме тому, що команді нічого не потрібно, її футболісти відчувають певну свободу, на них нічого не тисне.

Воротар Арсенала Орест Будюк пропустив аж на 92-й

А на футболістів нашої команди тиснув у першу чергу результат, враховуючи гру Динамо проти Ворскли.

Звісно, що ми налаштовували хлопців на максимальний результат, але те, що гра склалася саме так — це було очікувано. Тим не менше, ми маємо результат, який був потрібен на даний момент. Ми будемо грати до останніх сил і боротися за високе місце в чемпіонаті.

Щодо, власне, гри. Звісно, нам прийшлося важкувато. Кожна команда грає так, як їй дозволяє суперник. Сьогодні нам суперник не дав грати так, як ми хотіли. Я маю віддати належне нашому супернику.

Господарі таки прорвалися до перемоги

Вдячний нашим хлопцям за те, що вони не зупинилися у другому таймі, намагалися максимально витиснути з кожної ситуації, і в кінці забили такий важливий для нас гол. Гравець, який вийшов на заміну — Андрій Глоба, сьогодні став героєм матчу. У минулій грі проти Шахтаря героєм матчу став Сергій Русьян, який теж вийшов на заміну й забив такий потрібний нам м’яч. Я надзвичайно вдячний хлопцям — і тим, які виходили в складі, і тим, хто вийшов на заміну й підсилив гру, додав динаміки. Можливо, нам трохи більше пощастило — але ми більше цього хотіли.

Сьогодні, у матчі 30-го туру чемпіонату U-21 друга Олександрія (68 очок) зіграє на виїзді з четвертою Ворсклою (39).



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.