«Поки що Десна не може грати у два центрхава, не вистачає досвіду»

Ніяк не може здобути перші очки у чемпіонаті U-19 юніорська команда Десни. Вона програла вже 22 матчі, забивши лише 14 м’ячів, і пропустивши більше сотні. Тож наразі безальтернативно посідає у таблиці останнє місце, хоча тренер команди прогрес бачить

В останньому турі на Чернігів-Арену завітала Ворскла, і ще до перерви зняла всі питання, вигравши тайм 4:0. До того ж, на 69-й хвилині другу жовту картку отримав півзахисник господарів Максим Заворотній.

— Пропустили після позиційних помилок: припустилися помилки у атаці, суперник швидко перейшов у контратаку… Це наші позиційні помилки — гравці не встигли зайняти свої позиції, — бідкався після фінального свистка тренер Десни Сергій Бакун. — Ми працюємо над усуненням подібних помилок, але складнощі є в тому, що тренуємося на майданчику зменшеного розміру, на якому складно награти стандартні положення. Суто візуально хлопці знають що робити, але не допрацьовують…

У другому таймі було складно: суперник освіжив склад. Хоча, думаю, що прогрес у наших хлопців є. Не можу сказати, що вони не хотіли грати: бажання було, руху було багато, багато метушні, яка призводила до браку… В цілому роботи попереду дуже багато.

Що сказав суперник Вигравши 4:0 перший тайм, тренер Ворскли засмутився другим

Щодо другої жовтої картки Завортному, то там момент 50 на 50. Суддя був ближче, але мені здалося, що Максим не торкався суперника… Хоча критикувати арбітрів я не можу, не думаю, що була якась упередженість. Образливо, що грали у меншості: поки що ми не можемо грати у два центральних півзахисника, не вистачає досвіду, та й більшість наших гравців молодше за суперника… Тому після видалення нам було складно отримати якусь перевагу у центрі.

Золотой талант-2019. Назовите тройку лучших игроков апреля в категории U-19 (2000 г.р. и моложе)

  • Даниил Сикан (Мариуполь) (26%, 121 голосов)
  • Георгий Цитаишвили (Динамо) (23%, 105 голосов)
  • Евгений Исаенко (Динамо) (12%, 56 голосов)
  • Михаил Мудрык (Арсенал) (11%, 50 голосов)
  • Арсений Батагов (Днепр-1) (8%, 36 голосов)
  • Александр Назаренко (Днепр-1) (6%, 29 голосов)
  • Артем Феррари (Меццолара, Италия) (4%, 19 голосов)
  • Александр Климец (Волынь) (4%, 17 голосов)
  • Игорь Снурницын (Олимпик) (3%, 16 голосов)
  • Эрик Кушнир (Дебрецен, Венгрия) (2%, 9 голосов)

Всего проголосовало: 297

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.