Перша ліга: молодіжна гольова феєрія в 32-му турі

morozov-ivan

Фактично за три тури до завершення чемпіонату вже майже розставлені всі крапки над «і». Відкритими ще залишаються питання про третю команду, що понизиться в класі, і колектив, який зіграє перехідний матч. Певне, у підвалинах турнірної таблиці боротьба триватиме до останнього туру.

Щодо 32-го туру, то у складі команд Першої ліги до гри був залучений 41 молодий гравець, з яких 18 вийшло в основному складі, а ще восьмеро — на заміну.

На відміну від попереднього туру, першолігову молодь прорвало на голи. До свого гольового активу результативні взяття воріт записали 20-річний Дмитро Баранов та 18-річний Юрій Черепущак зі стрийської Скали. Щоправда, це не врятувало їхню команду від поразки в напруженому матчі проти Арсенала, де стрияни поступилися з рахунком 4:5.

Джокером матчу Оболонь-Бровар — Авангард став 19-річний гравець гостей Єгор Демченко. Півзахисник в середині другого тайму замінив Антона Євдокимова, а під завісу матчу, коли рахунок був нічийним (1:1), зміг вирвати для своєї команди вольову перемогу, пробивши ворота 21-річного Назарія Федорівського — 2:1.

А 20-річний Іван Морозов (Миколаїв) долучився до розгрому Тернополя — 7:1. Він став третім джокером переможців у цій зустрічі: вийшов на поле на 73-й хвилині, на 83-й розписався в чужих воротах. Це другій поспіль результативний поєдинок Морозова.

morozov-ivan

morozov-ivan

Черговий тур поспіль молоді голкіпери не можуть залишити власні ворота недоторканими. Так, 20-річний Володимир Кринський пропустив вирішальний гол від чернігівської Десни, яка, завдяки перемозі над Полтава, фактично гарантувала собі путівку в елітний дивізіон.

19-літній Олег Білик зі Скали в гольовій перестрілці з Арсеналом не зміг врятувати свою команду від поразки. Коли вже йшлося до нічиєї, на 5-ій доданій хвилині киянин Артем Пилипенко знайшов прогалину в обороні Скали й влучив точно в ціль.

Не зміг врятувати свою команду від поразки і 21-річний Олег Мозіль з чернівецької Буковини, котрий пропустив швидкий гол уже на 5-ій хвилині та не зміг впоратися з м’ячем у компенсований арбітром час.

Українська молодь в командах першої ліги. 32 тур

Клуб 1996—1997 р.н. 1998 р.н. та молодші
Старт Заміна Запас Старт Заміна Запас
Іллічівець 1
Десна
Верес
Колос 1
Геліос 1 1
Нафтовик-Укрнафта 1
Авангард 1 1 1
Черкаський Дніпро 2 1
Арсенал 3
Оболонь-Бровар 1 1 2 1
Гірник-Спорт 1
Полтава 1
Інгулець
Миколаїв 1 1
Буковина 3 1 1
Суми 1
Скала 2 1 3 2 2
Тернопіль 2
Разом 14 6 10 4 2 5

Богдан ПРОСКУРОВ



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.