19-річний Воронін забив гол у третьому турі поспіль

Роман Воронін (Нікополь-НПГУ)

Серйозну гольову серію — три тури поспіль — видав 19-річний Роман Воронін з клубу другої ліги України — Нікополь-НПГУ. Але якщо перший з цих трьох м’ячів не приніс особливої радості нікопольчанам (поразка від Енергії — 1:4), то два інші допомогли одній з наймолодших команд дивізіону здобути перемоги — над Іллічівцем-2 (2:1) та Суднобудівником (1:0).

Воронін — вихованець донецького Металурга, встиг пограти на юнацькому рівні ще й за ДЮСШ (Авдіївка), а після розвалу Металурга опинився у Нікополі. Спочатку грав за Нікополь у чемпіонаті Дніпропетровської області, тепер — за Нікополь-НПГУ у чемпіонаті України у другій лізі.

Роман Воронін (Нікополь-НПГУ)

Роман Воронін (Нікополь-НПГУ)

Загалом у 12-му турі футболісти 1995—1999 років народження забили шість голів. Окрім Вороніна, відзначилися результативними ударами 21-річний Вадим Петров (Металург) та 20-річні Тимофій Брижчук (Кристал), Сергій Буланий (Металург), Дмитро Махнєв (Нікополь-НПГУ) та Євгеній Потароченко (Жемчужина).

Молоді таланти України U-21. Сезон 26. 2 ліга. 12 тур

Стільки ж українська молодь наколотила у 13-му турі. Це зробили 21-річні Євгеній Грубий (Реал Фарма) та Артур Комар (Тепловик), 20-річний Едуард Пархоменко, 19-річний Назар Ващенко (обидва — Арсенал-Київщина) та 18-річний Павло Волк (Іллічівець-2).

Молоді таланти України U-21. Сезон 26. 2 ліга. 13 тур

Для Ващенка це вже третій м’яч у сезоні, для решти — перший чи другий. А Грубий встиг забити у своєму дебютному поєдинку за новий клуб. До цього вихованець одеського футболу (виступав за ДЮСШ-11 Чорноморець, Юнга-Чорне море, южненський Докер-Чорне море та молодіжний склад Чорноморця) встиг пограти у системі Ворскли та Олександрії.

Юні таланти України U-19. Сезон 26. 2 ліга. 12 тур

Окрім цього, у 13-му турі залишили сухими свої ворота 20-річний Богдан Петриченко (Нікополь-НПГУ) та 19-річний Микита Романов (Арсенал-Київщина). Для обох це — другий сухий матч у сезоні.

Юні таланти України U-19. Сезон 26. 2 ліга. 13 тур



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.