Коцюмака у дебютному матчі забив два голи

21-річний Ігор Коцюмака відзначив дебют за Інгулець-2 двома голами у Херсоні

Чудовий дебют вдався 21-річному Ігорю Коцюмаці (Інгулець-2), який у 10-му турі чемпіонату України у другій лізі забив два голи і приніс перемогу над Кристалом — 2:1. У цьому ж матчі голом відзначився 16-річний Ілля Шевцов, а загалом у восьми іграх туру на поле виходило 95 українських футболістів 1995—2000 року народження, семеро з них збільшили власний бомбардирський рахунок.

21-річний Ігор Коцюмака відзначив дебют за Інгулець-2 двома голами у Херсоні

21-річний Ігор Коцюмака відзначив дебют за Інгулець-2 двома голами у Херсоні

Причому 21-річний Станіслав-Нурі Малиш (Жемчужина) забив вже вчетверте у цьому сезоні, що для захисника — космічний показник. Дебютний м’яч оформив його 21-річний одноклубник Василь Курко. За їх участі одеський дебютант другої ліги розгромив Арсенал-Київщину (4:0) і закріпився на четвертій сходинці турнірної таблиці.

Втретє у чотирьох матчах сезону за Іллічівець-2 забив 20-річний Микола Буй, а інший 20-річний футболіст — Дмитро Кренько (Нікополь-НПГУ) — вдруге у семи матчах сезону. Кренько та 19-річний Владислав Вакулінський допомогли своїй команді здобути нічию (2:2) у протистоянні з більш потужним суперником — одеським клубом Реал Фарм.

Молоді таланти України U-21. Сезон 26. 2 ліга. 10 тур

Вперше у цьому сезоні вдалося втримати свої ворота недоторканими 19-річному Іллі Тєлєнкову (Металург), адже запоріжці несподівано опинилися на дні турнірної таблиці та у 10 турах здобули лише одну перемогу (вісім поразок) і пропустили 25 голів. Матч з Енергією вдалося завершити нульовою нічиєю.

Юні таланти України U-19. Сезон 26. 2 ліга. 10 тур

У цій грі за Енергію дебютував 20-річний Едуард Мись, який розпочинав сезон на лаві запасних Скали, а у Поділлі вперше зіграв 16-річний Андрій Наконечний. Додамо також, що нарешті з’явився у протоколі матчу Інгульця-2 18-річний кандидат до юнацької збірної України U-19 Джаба Фхакадзе.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.