Шахтар може замінити Мудрика 21-річним хорватом

З великою долею ймовірності найближчим часом склад донецького Шахтаря може покинути 21-річний Михайло Мудрик, і вж зараз на його місце гірникам потрібно придивлятися заміну

21-річний хорватський вихованець Динамо Загреб Антоніо Марін може стати заміною його ровесника Михайла Мудрика у Шахтарі. Михайлом цікавляться багато топ-клубів Єваропи, і не виключено, що найближчим часом українець піде на підвищення.

На його місце гірники можуть підписати як раз Маріна. Треба відзначити, що тренер Шахтаря Ігор Йовічевіч добре знає можливості гравця, так як, Марін працював під його керівництвом в юнацькій команді Динамо Загреб. Зокрема, Марін грав проти Шахтаря U-19 в Юнацькій лізі УЄФА.

Марін діє на позиції лівого півзахисника. У юнацькому футболі він був одним із головних талантів Хорватії, однак поки Антоніо не може виправдати аванси. Минулий сезон Марін провів у Шибенику, також виступав за Монцу в Серії Б.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.