Трубін: «Ліга Європи це добре, але, кожен з нас хоче грати в Лізі чемпіонів, адже це найкращий турнір»

21-рычний голкіпер Шахтаря Анатолій Трубін прокоментував майбутню гру шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти німецького Лейпцига

Донецький Шахтар завтра зіграє важливу зустріч Ліги чемпіонів проти німецького Лейпцига. В цій зустрічі буде розіграватися путівка за вихід з групи. 21-річний кіпер гірників Анатолій Трубін, розповів, що команда серйозно налаштовується на цю дуель.

— Зараз вирішальний матч Ліги чемпіонів. Додає сил той факт, що вже обігрували Лейпциг?

— Це вже минуле, з того часу чимало води спливло. Зараз у них новий головний тренер і вони набрали дуже доброї ходи. Перемогли «Реал» і в останньому турі Бундесліги обіграли Баєр. Але це Ліга чемпіонів і ми будемо ставити максимальну задачу перед собою, будемо викладатись по максимуму, щоб здобути перемогу. Адже Ліга Європи це добре, але, кожен з нас хоче грати в Лізі чемпіонів, адже це найкращий турнір.

— Це буде третій домашній матч Шахтаря у Варшаві у цій Лізі чемпіноів. З кожним матчем підтримка трибун все сильніша, ви це відчуваєте?

— Я дуже вдячний людям, котрі приходять і вболівають. Але, звісно, це не ті відчуття, коли граємо в Україні. Та повторюсь, ми вдячні усім, хто приходить на матчі — українцям, які знаходяться тут, полякам, усім вболівальникам. Розумію, що серед них може і не бути палких вболівальників «Шахтаря», та вони всеодно приходять та підтримують нас, а це важливо і цінно. Тож, сподіваюсь, що вони і цього разу прийдуть і будуть підтримувати нас з перших хвилин. А ця підтримка, у свою чергу, додасть нам сил.

Гра Шахтар — РБ Лейпциг відбудеться у середу, 2 листопада, початок — о 22:00 за київським часом.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.