19-річний голкіпер не пропускає: Динамо виграє у Сьона (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Сьон та Динамо. Гра завершилася перемого Динамо — 2:0. Відзначаємо появу у стартовому складі київського клуба одного гравця з реєстру Золотого Таланта

Мірча Луческу з перших хвилин випустив 21-річного захисника Олександра Сироту. У другому таймі у гру увійшли: 19-річний воротар Валентин Моргун, 19-річний захисник Костянтин Вівчаренко, 21-річний нападник Владислав Супряга.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Ближче до середини першого тайму динамівці перехопили ігрову ініціативу та почали все частіше турбувати захист Сьона. В результаті одного з таких випадів Мауро Родрігес збив Олександра Тимчика у власному штрафному та подарував Динамо право на виконання пенальті. До 11-метрової позначки підійшов Жерсон Родрігес, першу спробу якого Тімоті Фаюлу парирував, а ось впоратися з добиванням вже не зміг — 1:0 на користь киян.

А в наступній атаці Динамо чудово проявив себе новачок київського Динамо Ілля Шкурін, відзначившись своїм другим голом у двох спарингах у складі біло-синіх. Прийнявши передачу на хід від Володимира Шепелєва з центра поля, форвард обіграв Біраму Ндойє та завдав точного удару низом.

Фото fcdynamo.kiev.ua.

Сьон — Динамо — 0:2

Голи: Родрігес (24), Шкурін (27).

Динамо: Бойко (Моргун, 78) — Тимчик (Беніто, 78), Кендзьора (Шабанов, 68), Сирота, Дубінчак (Вівчаренко, 68) — Андрієвський (Лєднєв, 63), Шепелєв (Гармаш, 63), Буяльський (Коробенко, 63), Антюх (де Пена, 46), Родрігес (Кулач, 46) — Шкурін (Супряга, 46).

Не вразив Де Дзербі планує віддати в оренду 18-річного хавбека

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.