Тренер Ворскли U-19 Косовський: хочемо заявити групу юних перспективних хлопців

Тренер молодіжної команди Ворскли Віталій Косовський розповів про початок підготовки своєї команди. За словами фахівця, бажання працювати б’є через край

Наставник молодіжного складу Ворскли Віталій Косовський розповів, з чого починається підготовчий період його команди і висловив сподівання, що перевірені бійці та ще зовсім юні талановиті хлопці створять цікавий симбіоз у команді, яка обов’язково ставитиме за мету поборотися за призові місця у новому сезоні.

— Віталію Владиславовичу, в якому настрої зустрічали підопічних після такої доволі довготривалої паузи?

— Так, відпочили, мені здається, цього літа всі. За місяць із гаком можна було встигнути чимало. Та, мабуть, чим більше відпочиваєш, тим більше сумуєш за улюбленою грою. Я дивлюся їм в очі і бачу, що бажання тренуватися хоч відбавляй. Дуже тішуся з того, що молодь виявляє таке підвищене бажання працювати з перших днів. Зараз у нас, як і в головної команди, інтенсивні заняття з аеробіки. Із завтрашнього дня переходимо на тренування в дворазовому режимі — додаємо ще вечірню роботу з м’ячем. Час згадати, що ми вміємо в суто технічному плані.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Рідко кому з хлопців вдається утриматися від спокуси покопати кулястого під час відпустки. Це ми бачимо зараз і з соціальних мереж, де хлопці, приміром, грають в тенісбол. Ви також не забуваєте про м’ячик на відпочинку?

— (сміється) А звідки ви знаєте, я ж ніби нічого не публікував у соцмережах? Та, звісно ж, м’ячик завжди знайдеться поруч. Як і ті, хто залюбки складе компанію, аби бодай через сітку пограти. Не можу собі в цьому відмовити.

Фото vorskla.com.ua.

— У новому сезоні молодіжний чемпіонат помолодшає ще більше, оскільки віковий ценз знижується до 19 років. Ваш плюс у тому, що ви з Олександром Омельчуком вели дві команди, і зараз не потрібно нічого перелаштовувати, оскільки кістяк зберігся. Яку ротацію складу плануєте провести?

— Великих змін не передбачається. Ми хочемо заявити групу юних перспективних хлопців, в яких ми бачимо тенденції до зростання в майстерності. Багато з тих, хто все ще працює з нами вже цікаві тренерам першої команди Ворскли.

Фото vorskla.com.ua.

— Що плануєте реалізувати в підготовчому періоді на Закарпатті?

— Попрацюємо над загальною витривалістю, координацією, технікою тощо. Силова витривалість на полі — також дуже важлива. Переконаний, в тих умовах, які для нас створює керівництво клубу, підготуватися до старту сезону потрібно якнайкраще. Коли футболіст фізично добре підготовлений, тоді й голова швидше думає, і м’яч до ніг прилипає. Все крок за кроком будемо реалізовувати і, переконаний, у хорошому настрої підійдемо до нового чемпіонату, — цитує слова Косовського сайт клуба.

Йоги Гравці Маріуполя U-19 провели нестандартне тренування (фото)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.