Еліт ліга ДЮФЛУ: Динамо U-14 виборює бронзові нагороди у феєричному матчі (відео)

У закарпатському селі Дерцен був зіграний матч за третє місце Еліт ліги ДЮФЛУ серед команд U-14 (футболісти 2007 року народження). У поєдинку за бронзу перемогу святкувало київське Динамо, яке переграло ДВУФК — 3:2

У матчі за третє місце фінального турніру ДЮФЛУ у віковій категорії U-14 київське Динамо зустрілося з дніпровським ДВУФК.

Рахунок було відкрито на 14-й хвилині. Після навісу Олександра Драгана з кутового з лівого флангу у штрафному ДВУФК почалася пожежа. М’яч відскочив до Володимира Озимая, який завдав удару по воротах — і м’яч від хрестовини влетів до сітки — 1:0.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Біло-сині повністю домінували на полі та контролювали хід зустрічі, проте припустилися помилки, яка стала результативною і дозволила суперникам зрівняти рахунок. Динамівські захисники розігрували м’яч на своїй половині поля, аж раптом Олександр Камінський пішов на перехоплення та скористався невдалим пасом Олександра Білого. Заволодівши м’ячем, форвард ДВУФК вийшов віч-на-віч з Мойсеєвим та переграв його — 1:1.

На початку другого тайму гравці ДВУФК залишилися у меншості, коли друге попередження отримав Олексій Попов, який відверто пірнав у штрафному киян.

Попов розігнав швидку контратаку киян, запустивши у прорив по правому флангу Човгаленка. Той прострілив у центр, Попов та Драган не стали бити по воротах, а пропустили м’яч далі, а з лівого кута воротарського  ворота розстріляв Богдан Редушко — 2:1.

Втім, вже за кілька хвилин дніпровці знову зрівняли рахунок. Арбітр призначив пенальті за фол Михайленка проти Губенка. Вирок арбітра виконав Антон Кабуан, відправивши м’яча у кут з 11 метрів, хоча Данило Мойсеєв був близьким до того аби дотягнутися — 2:2.

На другій компенсованій хвилині Богдан Редушко виконав високий навіс на дальню стійку з правого флангу, а Богдан Попов скористався рикошетом від захисників ДВУФК та розстріляв ворота, принісши киянам перемогу — 3:2.

Таким чином, Динамо U-14 стає бронзовим призером сезону в Еліт лізі ДЮФЛУ.

Динамо (Київ) — ДВУФК (Дніпро) — 3:2

Голи: Озимай (14), Редушко (49), Попов (70+2) — Камінський (25), Кабуан (53, з пенальті).

Динамо: Мойсеєв — Рибак (Михайленко, 36), Варивода (Бурканов, 68), Білий, Дорошенко (Губенко, 36), Озимай, Човгаленко, Драган (Черчукан, 66), Букатий (Редушко, 47), Дехтяр, Богданов (Попов, 36).

ДВУФК: Волошин — Малков, Довбишев, Губенко, Сльозка, Попов, Кабуан, Єфремов (Самусенко, 44), Ловгін, Камінський (Комарицький, 60; Брілоцький, 70+2), Левицький.

Еліт ліга U-14: гравці УФК-Карпати вибили Динамо у півфіналі (відео)

Золотий талант-2021. Назвіть трьох кращих гравців травня у категорії U-19 (2002 р.н. та молодші)

  • Ілля Забарний (Динамо) (26%, 104 голосов)
  • Родіон Плакса (Маріуполь) (21%, 86 голосов)
  • Владислав Ванат (Динамо) (15%, 60 голосов)
  • Георгій Судаков (Шахтар) (14%, 57 голосов)
  • Олег Очеретько (Маріуполь) (6%, 25 голосов)
  • Володимир Бражко (Динамо) (4%, 17 голосов)
  • Єгор Ярмолюк (Дніпро-1) (4%, 15 голосов)
  • Марк Мампассі (Маріуполь) (3%, 12 голосов)
  • Антон Царенко (Динамо) (2%, 10 голосов)
  • Віталій Нерух (Зоря) (2%, 9 голосов)
  • Леон Гладковський (Ворскла) (1%, 5 голосов)
  • Роман Дідик (Агробізнес, D2) (1%, 4 голосов)
  • Ілля Крупський (Ворскла) (0%, 1 голосов)

Всего проголосовало: 243

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.