Фінал Еліт ліги U-15: дербі Дніпра та зустріч принципових суперників

Вже за два дні будуть зіграні перші півфінальні матчі фінальної частини Еліт ліги ДЮФЛУ сезону 2020/2021 серед команд U-15. Згідно із жеребом, у півфіналах гратимуть Динамо та Шахтар, а також ДАФ Дніпро та ДВУФК

Півфінальні матчі плей-оф Еліт ліги у віковій категорії U-15 (футболісти 2006 року народження) привертають особливу увагу, адже між собою зустрінуться принципові суперники. У першому півфінальному матчі ДАФ Дніпро зустрічатиметься з ДВУФК. Стадіон ім. Баннікова у Києві прийме матч команд із Дніпра.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Навесні ДАФ Дніпро провела десять матчів регулярної частини сезону, з яких шість виграла і чотири зіграла внічию. Такі результати дозволили дніпрянам вийти з першого місця до плей-оф. Там було непросто у протистоянні з УФК-Карпати, але за рахунок двох забитих м’ячів на виїзді дніпряни змогли виграти цю дуель (2:2, 0:0).

Щодо ДВУФК, то ця команда регулярну частину сезону завершила на третьому місці, поступившись 11 очками Динамо. У плей-оф гравці ДВУФК за рахунок мінімальної перемоги у першому матчі змогли здолати ДЮСШ-26 (1:0, 0:0).

Відзначимо, що найкращим бомбардиром ДАФ Дніпро є Максим Шолупець, який за 10 матчів забив 5 м’ячів. У ДВУФК у 9 матчах 3 м’ячі забив Савелій Гаран.

Поєдинок між командами обіцяє бути цікавим і напруженим, з огляду на поточну форму команд. Виділити фаворита досить складно, адже обидва суперника продемонстрували характер та волю до перемоги.

Динамо вибиває Маріуполь. Фото fcdynamo.kiev.ua.

У другому півфінальному матчі доля звела принципових суперників з Динамо та Шахтаря. Матчі між цими командами завжди цікаві та непередбачувані. Регулярну частину сезону кияни завершили на першому місці, випередивши гірників всього на один заліковий пункт.

У плей-оф у киян не було проблем. Динамо двічі здолало Маріуполь (2:1, 4:0). Щодо Шахтаря, то гірникам було складніше. Донеччани у першому матчі переграли ДЮСШ-11 Чорноморець — 2:0, а у домашній грі зіграли внічию – 1:1.

Відзначимо, що навесні суперники зіграли між собою в результативну нічию — 2:2.

Щодо бомбардирів, то варто відзначити результативність Руслана Видиша з Шахтаря, який за 10 матчів регулярного чемпіонату забив шість м’ячів. У Динамо три футболісти забили по п’ять м’ячів: Кирило Пашко, Владислав Калин та Пономаренко Матвій.

Матчі між Динамо та Шахтарем завжди є цікавими та безкомпромісними. Можна не сумніватися, що матч у понеділок не стане виключенням, до того ж, важливість результату складно переоцінити.

Вища ліга ДЮФЛУ: Ворскла U-15 програла фінал по пенальті команді з Києва (відео)

Золотий талант-2021. Назвіть трьох кращих гравців травня у категорії U-19 (2002 р.н. та молодші)

  • Ілля Забарний (Динамо) (26%, 104 голосов)
  • Родіон Плакса (Маріуполь) (21%, 86 голосов)
  • Владислав Ванат (Динамо) (15%, 60 голосов)
  • Георгій Судаков (Шахтар) (14%, 57 голосов)
  • Олег Очеретько (Маріуполь) (6%, 25 голосов)
  • Володимир Бражко (Динамо) (4%, 17 голосов)
  • Єгор Ярмолюк (Дніпро-1) (4%, 15 голосов)
  • Марк Мампассі (Маріуполь) (3%, 12 голосов)
  • Антон Царенко (Динамо) (2%, 10 голосов)
  • Віталій Нерух (Зоря) (2%, 9 голосов)
  • Леон Гладковський (Ворскла) (1%, 5 голосов)
  • Роман Дідик (Агробізнес, D2) (1%, 4 голосов)
  • Ілля Крупський (Ворскла) (0%, 1 голосов)

Всего проголосовало: 243

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.