Як робити ставки на спорт в бк Фавбет?

Серед багатьох букмекерських контор, які працюють на українському ринку спортивних ставок особливе місця займає букмекер Фавбет. Чому особливе? Справа в тому, що ця українська контора гарно відома у світі, має величезну кількість прибічників та безпосередньо клієнтів. Великий попит на послуги цього букмекера виник завдяки широкій лінії та різноманітному розпису.

Кожен день на сайтів конторі реєструються багато нових клієнтів, які прагнуть якомога швидше зробити інтересуючи ставки. Але питання в іншому? Як саме робляться ставки на результат того чи іншої спортивної події в БК Favbet?

Крок перший - реєстрація

Для того, щоб розпочати  кар’єру бетора на ігровій платформі БК Фавбет, треба з початку зареєструватися в БК Фавбет на офіційному сайті.  Потім треба виконати ряд кроків. Найкращий та найдоступніший спосіб створити акаунт  - це скористатися електронною адресою.

На сайті в реєстраційному вікні потрібно заповнити всі  форми, вказавши:

  • країна походження;
  • прізвище та ім’я;
  • повна дата народження;
  • секретне запитання та відповідь на секретне питання;
  • якщо є, впишіть промокод.

Після того, як персональні дані внесені, час перейти до вибору способу поповнення рахунку. Серед запропонованих варіантів треба вибирати той, через якій буде не тільки відбуватися поповнення рахунку, але і проводитися виплати.

Після цього, як внесені всі дані про нового користувача, тисніть на кнопку «реєстрація». Все, профіль нового клієнта створено, але залишилась невелика формальність. Річ йде про верифікацію заявки якої букмекер буде впевнений що новий клієнт саме та людина, за яку видає себе.

Для процедури верифікації потрібно надіслати в електронному вигляді копії документів, підтверджуючих персону гравця. Якщо дані, вказані в паспорті дані збігаються з інформацією, вказаної при реєстрації верифікація пройдена.

Іноді букмекер може потребувати від клієнта додаткової інформації у вигляді виписки за банку, рахунка за сплату комунальних послуг.

Після того, як створено акаунт, новий клієнт отримує доступ до власного особистого кабінету favbet. Саме особистий кабінет і є той платформою за допомогою якої гравець може почати повноцінну гру.

За допомогою особистого кабінету гравець має доступ до власного грального рахунку, до історії власних ставок. Саме в особистому кабінеті міститься купон для реєстрації ставок, внесення сплати, та остаточне оформлення.

Крок другий - вивчення лінії та розпису букмекера

Замало мати особистий кабінет, та гроші на рахунку. Для того, щоб робити ставки потрібно мати уяву про той вил спорту в якому відбувається спортивна подія. Частіше, новачки роблять ставки на спорт в фавбет на футбольні матчі, на двобій боксерів, на зустрічі на тенісних кортах.

Букмекерська контора Favbet пропонує гравцям багатий вибір спортивних подій. На передньому плані в лінії футбольні матчі відомих та популярних футбольних ліг. Далі йдуть хокейні поєдинки NHL та КХЛ. За хокеєм йдуть баскетбольні матчі, тенісні поєдинки, боксерські двобої.

Розпис представляє цілий перелік результатів серед який завжди можливо зробити вибір за кращим коефіцієнтом.

Далі вже діло техніці. Треба клікнути на відповідний результат і саме ця ставка потрапить до купону гравця. Якщо на рахунку є кошти, треба внести плату. Тільки після цього рахується, що парі відбулось. Залишилось чекати на реальний результат події.

Якщо під час оформлення ставки виникають технічні проблеми, треба негайно звернутися до служби підтримки букмекера. Для цього існує гаряча лінія фавбет, яка працює цілодобово, сім днів на тиждень.

А зараз щодо грошей за які може бути зроблена ставка. Для новачків БК Фавбет приготував приємний подарунок - бонус за реєстрацію. Це можуть бути гроші, або фрібети. Саме за допомогою цих засобів оформлюються ставки, але за однієї умови. Треба зробити ставки або на експрес, або на безпосередньо на результат с відповідним коефіцієнтом.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.