Тренер Маріуполя U-21 Грибанов: Десна дозволяла нам грати у свій футбол

Тренер молодіжної команди Маріуполя Сергій Грибанов поділився враженнями від перемоги команди над Десною (5:0). Грибанов подякував команді за гру і сезон

Старший тренер молодіжної команди Маріуполя Сергій Грибанов прокоментував перемогу своїх підопічних над чернігівською Десною (5:0) у заключному матчі чемпіонату U-21.

— Остання гра сезону. Попросили хлопців поставитися серйозно і, в принципі, ні до кого претензій немає. Вдалося реалізувати багато моментів. Суперник дозволяв нам грати в свій футбол, могли забити і більше. Дякую всім гравцям за сьогоднішню гру і за весь сезон.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Звичайно, нам хотілося посісти за підсумком більш високу позицію. Але кілька ігор ми провалили, траплялося, прикро втрачали очки. Наприклад, з тією ж Десною в першому колі пропустили два м’ячі за фінальні 7 хвилин і закінчили 2:2. Десь хлопці не змогли налаштуватися на гру.

Фото fcmariupol.com.

Нехай це буде їм досвід на майбутнє. Незалежно від суперника потрібно виходити на поле і завжди грати на всі 100% — тоді буде результат, — цитує слова Грибанова сайт Маріуполя.

Таланти УПЛ Найбільш врожайний тур: голи та дебюти кандидатів до молодіжної збірної України

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.