Юніори Дніпра-1 на фоли Миная відповідали голами (відео)

У стартовому матчі 23-го туру чемпіонату U-19 зустрічалися дніпряни, що через низку невдалих матчів зсунулися у таблиці аж на 11-е місце, і Минай, який минулого туру нарешті втік з останньої позиції, делегувавши туди Десну

Господарі вийшли  на матч у статусі фаворита, і хоча між командами різниця у турнірній таблиці лише у дві сходинки, але разом з цим спортклубівці випереджали ужгородців, які разом з Десною є головними аутсайдерами першості,  одразу на 14 очок. І зі стартовим свистком дніпряни одразу повели власні атаки на ворота суперника, відзначає офсайт Дніпра. Вже на 2-й хвилині голкіпер гостей врятував свою команду після удару Свистуна у нижній кут, але і воротар Миная нічого не міг зробити, коли той же Свистун головою спрямував м’яча у сітку після відмінного навісу Лебедєва.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

По перерві гості заграли більш сміливо, але гостроти у їхніх діях не додалося. Дніпряни продовжили володіти ігровою перевагою, втративши кілька непоганих моментів: Файдор після кутового пробив з близької відстані повз стійки, а удар Матвеєва з лінії карного майданчику пройшов над поперечиною.

Останні хвилини зустрічі вийшли досить напруженими, тим більш, що гості двічі випрошували у арбітра пенальті, але той в цьому матчі був налаштований дуже ліберально не тільки стосовно призначення 11-метрових, а і у межі жорсткості на полі, показавши лише одну жовту картку за дуже грубий фол проти Янюка. Оговтавшись від пошкодження саме Янюк і відповів супернику на полі, забивши наприкінці зустрічі другий гол.

Дніпро-1 U-19 — Минай U-19 — 2:0

Голи: Крістіан Свистун (16), Данило Янюк (88).

Дніпро-1 U-19: Веклич — Бойко, Головацький, Файдор, Матюшенко, Матвеєв, Копил (Чалий, 90), Лебедєв (Мисляй, 65), Свистун, Кравченко (Кобельчук, 61), Бутіч (Янюк, 70).

Тренер: Віктор Біцюра.

Минай U-19: Кашка — Махінка (Хомутовський, 90), Скиба, Дихтярук, Грибов, Пастернак, Попович, Форманюк (Ганін, 68), Чорний, Скибінський, Олійник (Лисовенко, 61).

Тренер: Іван Кульчицький.

Снайпер 18-річний легіонер Ворскли вписав своє ім’я в історію чемпіонату U-19

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.