Металург з голом 19-річного нападника переграє Реал Фарму (відео)

У матчі 13-го туру чемпіонату Другої ліги (Група Б) зустрічалися Металург та Реал Фарма. Поєдинок завершився перемогою запоріжців — 3:1. Відзначаємо забитий м’яч 19-річного нападника Олексія Сидорова.

Тренерський штаб Металурга з перших хвилин випустив 19-річного нападника Олексія Сидорова.

У складі Реал Фарми на полі з’явилися:  19-річний захисник Олексій Смароков, 17-річний півзахисник Олександр Фабер, 19-річний півзахисник Олексій Колесников. У другому таймі у гру увійшов 17-річний хавбек Микита Кошкін.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На радість місцевої публіки господарі повністю домінували у першому таймі, хоча справа до забитих м’ячів дійшла лише наприкінці першої половини.

В обох гольових епізодах взяв участь фланговий захисник Металурга Максим Воробєй. Спершу він прострілив на дальню стійку, де головою пробив Євгеній Коваленко, а на добиванні зіграв Владислав Борисенко. Прямо перед перервою Металург провів другу гольову атаку: Воробєй виконав подачу на ближню стійку, де 19-ічний Олексій Сидоров в один дотик переправив м’яч в сітку. Рахунок 2:0 повністю відповідав перебігу події на футбольному полі.

Олексій Сидоров (№9): залетить чи ні? Фото фейсбук Металурга.

У дебюті другої половини Єгор Шалфєєв завершив прекрасну комбінацію господарів, у якій взяли участь Польовий і Коваленко. За рахунку 3:0 запоріжці дещо заспокоїлися, за що прийшла розплата на 68-й хвилині. Вадим Гранчар, який вийшов на заміну, з близької відстані розстріляв Ярослава Котлярова після подачі з флангу — 3:1. Матч завершився перемогою Металурга.

Металург — Реал Фарма — 3:1

Голи: Борисенко (37), Сидоров (45), Шалфєєв (53) — Гранчар (68)

Металург: Котляров — Воробєй, Сарапій, Басов, Польовий, Крапивний, Загальський (Чорний, 62), Шалфєєв (Загоруйко, 74), Борисенко (Олійник, 72), Сидоров (Верхоланцев, 62), Коваленко.

Реал Фарма: Стародубець — Фролов (Малицький, 56), Онуфрак, Абузраа, Попов (Кошкін, 89), Фабер, Колесников, А. Лиховидов (Гранчар, 50), Онуфрак, Смароков (Михайліченко, 55), Федоров (М. Лиховидов, 90+1).

У Металурга тепер 23 очка і третє місце, у Реал Фарми дев’ять очок і дев’яте місце.

Підкріплення Клуб Другої ліги підсилюється вихованцем Чорноморця і екс-збірником

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.