Голи за помилки: юніори Шахтаря виграли у Колоса у сніжний футбол (відео)

У матчі 14-го туру чемпіонату U-19 юніори Колоса зустрічалися у Щасливому з Шахтарем, вистояли у першому таймі, але програли другий

Поле із штучним покриттям у Щасливому через обільні снігові опади претворилося на справжню ковзанку, хоча працівники арени перед матчем його розчистили, відзначає офсайт Колоса. Але відсутність підігріву давалася взнаки, тому обом командам знадобилося 40 хвилин, щоб пристосуватися до засніженого і слизького газону.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

І тільки наприкінці першої половини суперникам вдалося обмінятися небезпечними моментами: спочатку Данило Голуб міг вивести ковалівців вперед, але з його забійним ударом з кількох метрів впорався Тимур Пузанков. А за кілька хвилин свою майстерність продемонстрував і кіпер Колоса Іван Пахолюк, який здійснив сейв після удару Борисенка.

А ось одразу по перерві ковалівці самі привезли собі гол. Із стартовим свистком Колос розіграв м’яча у центрі поля, який дійшов до пари центральних захисників. Пресинг від Шахтаря спрацював — відбулася втрата, після якої Сігєєв розстріляв ворота Пахолюка.

А на 65-й хвилині Владислав Погорілий після прострілу з лівого флангу випередив захисників та пробив під поперечину — 0:2.

Ковалівці не здавалися і за десять хвилин відквітали один м’яч: після прориву Мамедова і прострілу на дальню стійку Артем Сафончик свій шанс не змарнував.

Фото shakhtar.com.

Колос U-19 — Шахтар U-19 — 1:2

Голи: Артем Сафончик (76) — Кирило Сігеєв (46), Владислав Погорілий (65).

Колос U-19: Пахолюк — Ставничий, Коновалов, Малакі, Биков, Трубніков, Криворучко, Урсолов (Мнишенко, 66), Мамедов, Голуб (Сафончик, 66), Груша (Сергійчук, 80).

Тренер: Олександр Поздєєв.

Шахтар U-19: Пузанков — Чуйко, Савченко, Фарина, Бако, Глущенко (Роспутько, 90+2), Борисенко, Гулько, Погорілий (Махиня, 90), Сігеєв (Ющенко, 66), Бендера (Шевченко, 71).

Тренер: Оскар Ратултура.

Чемпіонат U-19: Шахтар у Щасливому готує помсту Колосу



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.