Юнацька ліга УЄФА: Динамо й Шахтар не гратимуть в один день

Визначилися дати матчів 1/32 фіналу Юнацької ліги УЄФА за участю Динамо та Шахтаря. Нагадаємо, що Динамо гратиме з Барселоною, а Шахтар — з Порту. Обидва поєдинки пройдуть в Україні

УЄФА визначив дати матчів першого раунду Юнацької ліги УЄФА сезону-2020/2021, в якому Україну представлятимуть донецький Шахтар та київське Динамо.

Обидві наші команди підуть Шляхом Ліги чемпіонів. Цей розіграш турніру буде складатися виключно з одноматчевих протистоянь на виліт. В 1/32 фіналу Динамо 2 березня на власному полі прийматиме іспанську Барселону, а Шахтар 3 березня також удома зіграє з португальським Порту.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Схема турніру

Як завжди, Шляхом Ліги чемпіонів УЄФА підуть команди 32-х клубів, які брали участь у груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА. Шляхом чемпіонів країн підуть переможці національних юнацьких чемпіонатів 32-х кращих асоціацій у рейтингу УЄФА, які не потрапили до Шляху Ліги чемпіонів. На стадіях 1/32-ї й 1/16 фіналу команди підуть двома різними шляхами, які потім об’єднаються в 1/8 фіналу, — повідомляє сайт УАФ.

Переможно Дублери і юніори Олександрії потужно виграли чергові спаринги

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.