Динамо з Ванатом і двома Волошиними обіграло одноклубників із Грузії (відео)

У контрольному матчі зустрічалися київське Динамо та Динамо з Тбілісі. Гра завершилася перемогою київської команди — 1:0. Відзначаємо появу у складі українського Динамо сімох гравців з реєстру Золотого Таланта

Мірча Луческу з перших хвилин випустив: 18-річного захисника Іллю Забарного, 20-річного захисника Олександра Сироту та 20-річного нападника Владислава Супрягу. По ходу тайму у гру увійшов 19-річний нападник Владислав Ванат. У другому таймі на полі з’явилися: 19-річний голкіпер Руслан Нещерет, 17-річний півзахисник Назар Волошин і 19-річний півзахисник Вікентій Волошин.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Кияни почали поєдинок активніше за суперника і вже в дебюті зустрічі мали можливість відкрити рахунок. Після передачі від Дуелунда м’яч у штрафному майданчику отримав Лєднєв. З ударом Богдана впорався воротар, а Супряга, який опинився першим на добиванні, перебував в офсайді. У подальшому кияни продовжували володіти ініціативою, однак до по-справжньому небезпечних моментів справа не доходила.

Коли ж здавалося, що забитих м’ячів у грі не буде, кияни таки змогли відкрити рахунок. Буяльський отримав передачу у штрафному майданчику, прибрав одного суперника й був збитий другим. Пенальті взявся виконувати сам постраждалий та точно пробив у кут — воротар хоч і вгадав напрямок польоту, однак завадити м’ячу залетіти у ворота не зміг.

Динамо (Київ) — Динамо (Тбілісі) — 1:0

Гол: Буяльський (90+1).

Динамо К (1-й тайм): Бойко — Сідклей, Сирота, Забарний, Караваєв, Шепелєв, Шапаренко, Лєднєв, Дуелунд, Супряга, Русин (Ванат, 37).

Динамо К (2-й тайм): Нещерет — Миколенко, Шабанов, Попов, Кендзьора, Сидорчук, Буяльський, Шапаренко (В. Волошин, 87), де Пена, Родрігес (Н. Волошин, 90+3), Бєсєдін (Ванат, 79).

Шанс 17-річний талант Динамо Волошин: був шокований запрошенням від Луческу



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.