Двох талантів Зальцбурга спіймали на допінгу: винна збірна

20-річний півзахисник австрійського Зальцбурга Мохамед Камара та 21-річний нападник Секу Койта провалили допінг тести. Повідомляється, що гравцям дали заборонені препарати у розташуванні збірної Малі

Два футболіста Зальцбурга — півзахисник Мохамед Камара і нападник Секу Койта — провалили допінг-тести УЄФА після повернення з розташування збірної Малі.

Зальцбург на своєму офіційному сайті повідомляє, що в пробах Камара і Койта були сліди речовини, яке є ключовим інгредієнтом ліків від висотної хвороби. Гравцям давали препарат представники медичного персоналу збірної Малі перед виїзним матчем проти Намібії, що відбувся 17 листопада.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Австрійський клуб висловив слова підтримки на адресу Камара і Койта. Зальцбург співпрацюватиме з УЄФА в розслідуванні справи.

У поточному сезоні 20-річний Камара провів 20 матчів за Зальцбург у всіх турнірах, відзначившись двома голами. На рахунку 21-річного Койта — 22 поєдинки, 12 голів і вісім асистів.

Секу Койта.

Зальцбург очолює турнірну таблицю чемпіонату Австрії. У Лізі чемпіонів бики посіли третє місце в групі А й зіграють в плей-офф Ліги Європи. Суперником австрійського гранда в 1/16 фіналу буде іспанський Вільярреал.

Дилема Після жеребкування Ліги Європи сім’я легіонера Шахтаря не знає, за кого вболівати (відео)

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.