Динамо U-17 сенсаційно програло у Конча-Заспі академї Металу (відео)

У матчі третього туру Еліт-ліги ДЮФЛУ серед команд U-17 (футболісти 2004 року народження) зустрічалися Динамо та харківський УФК-Метал. Матч, що проходив на базі динамівців у Конча-Заспі, завершився мінімальною перемогою гостей

Підопічні Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза одразу взяли гру та м’яч під свій контроль, але швидко вийти вперед не вдалося. Кияни створювали загрозу воротам суперника як після стандартних положень, так і з гри, але розпечатати ворота харків’ян не вдавалося. Під час однієї з атак ияни чотири рази завдавали ударів по воротам суперника! М’яч після удару Мельниченка зі штрафного прийняла на себе хрестовина, добивання динамівців прийшлося у стійку, а два наступних удари заблокували захисники.

Згодом Єременко виконав навіс зліва на дальню стійку, але його зовсім трохи не встиг замкнути Анікєєв. Тож на перерву команди пішли без забитих м’ячів.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У середині другого тайму неочікувано сталася неприємність для киян: після навісу зліва до штрафної площі Шапкін з близької відстані пробив по воротах – з першим ударом впорався  голкіпер, а от з другої спроби гравець Металу був точним і вивів свою команду уперед  0:1.

Надалі динамівці мали можливості зрівняти рахунок, але кожного разу не вистачало зовсім трохи: то прицільного удару, то точної завершальної передачі чи прострілу. У підсумку ,гра завершується мінімальною перемогою Металу.

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U-17

3-й тур

Динамо — УФК-Метал — 0:1

Гол: Шапкін (67).

Вилучення: Дехніч (90+3).

Динамо: Ісаченко — Канаєв (Волковицький, 63), Чубатий, Ромасюк, Анікєєв ( Слесар, 58),  Мельничук (Магаляс, 76), Єременко, Пастух, Кілєвий (Александров, 52), Уваров (Приходько, 58), Давлатов (Білоусов, 66).

УФК-Метал: Блаженко — Крутько, Рустамов, Сахно, Кравчук, Дудник, Мех (Дехніч, 52), Смирнов, Шапкін (Серган, 82), Мельник (Цівенко, 86), Григорьєв (Матеуцці, 62).

Еліт-ліга ДЮФЛУ (U-17): Шахтар починає з нічиєї, Динамо — з розгрому, Карпати досі без очок

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.