Ротація складу не завадила Колосу виграти: у Морозко дубль, у Селезньова — пас

У заключному матчі третього туру Прем’єр-Ліги зустрічалися Рух та Минай. Гра проходила  у Львові, на Арені-Львів і завершилася перемогою Колосу — 2:1

Іван Федик довірив місце у старті Руху 19-річному нападника Миколі Кухаревичу. Руслан Костишин взагалі не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У запасі залишалися: 21-річний воротар Владислав Кучерук, 22-річний півзахисник Євгеній Смирний, 19-річний півзахисник Мамаду Данфа  та 20-річний нападник Євгеній Ісаєнко.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Ротація у складі не завадила гостям активно розпочати гру. На 20-ту хвилину Колос вигравав 2:0. Два м’ячі у свій актив записав Євгеній Морозко. На 4-й хвилині він відзначився після асисту Селезньова, а через 16 хвилин після навісу Ільїна — 2:0. Перша половина зустрічі завершується за комфортної переваги Колоса.

У другому таймі темп гри знизився, Колос діяв за рахунком. На 76-й хвилині у гру увійшов Смирний, а на 77-й Ісаєнко. У компенсований час господарі спромоглися забити м’яч престижу. Спочатку Кондраков з пенальті не зміг переграти Волинця, але першим на добиванні опинився Русин — 1:2. Проте, на більше у гравців Руха часу не вистачило.

Рух — Колос — 1:2

Голи: Русин (90+5) — Морозко (4, 20).

Нереалізований пенальті: Кондраков (90+5).

Рух: Бандура — Заставний, Дуць (Климчук, 46), Стаменковіч, Парамонов, Ґліга, Мартинюк, Копина (Русин, 88), Мисик (Кондраков, 73), Ернест (Кухарук, 46), Кухаревич.

Колос: Волинець — Кравченко, Гавриш, Максименко (Петров, 46), Чорноморець, Мілько, Оріховський (Смирний, 76), Костишин, Ільїн, Морозко (Антюх, 86), Селезньов (Ісаєнко, 77).

Після третього туру у Колоса шість залікових пунктів, а у Руху після двох зіграних матчів поки що немає турнірних балів.

Почин Екс-тренеру Металурга вдався дебют із молодіжкою Руху (відео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.