Дублери Шахтаря вирвали перемогу завдяки голу-красеню у компенсований час

У матчі третього туру молодіжного чемпіонату України зустрічалися Зоря та Шахтар.  Гра проходила на НТБ Металург, у Запоріжжі. Запеклий двобій завершився перемогою Шахтаря U-21 — 3:2

В одному з найбільш очікуваних матчів туру зустрічалися Зоря та Шахтар. У минулому турі свій перший матч у якості головного тренера Зорі провів Василь Баранов. Помітно, що тренер намагається впровадити свої ідеї, але поки не все вдається. Гру з Шахтарем можна вважати лакмусовим папірцем для луганського колективу. Шахтар минулий тур пропускав, тому цікаво було подивитися, як після такої тривалої паузи виглядатимуть гірники.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Гравці Шахтаря потужно розпочали гру і на шостій хвилині відкрили рахунок у матчі. Вихід один на один впевнено реалізував капітан команди 18-річний Георгій Судаков — 0:1. Більше у першому таймі команди не забивали.

На 62-й хвилині гірники подвоюють свою перевагу. Відзначився 18-річний нападник Богдан В’юнник. Проте, вже за три хвилини господарі повертають інтригу у матч: 20-річний захисник Максим Агапов реалізовує одинадцятиметровий і скорочує відставання у рахунку — 1:2.

Георгій Судаков нереалізував пенальті на 77-й хвилині. Блискуче зіграв Владислав Рибак.

На 89-й хвилині господарі зрівнюють рахунок. Після передачі Агапова 20-річний півзахисник Артем Мильченко з-за меж штрафної відправляє м’яча у сітку — 2:2.

Вже у компенсований час Шахтар забиває переможний м’яч. Неймовірний за красою удар у верхній кут вдався 17-річному хавбеку Олегу Очеретько.

Зоря U-21 — Шахтар U-21 — 2:3

Голи: Максим Агапов (65, пенальті), Артем Мильченко (89) — Георгій Судаков (6), Богдан В’юнник (62), Олег Очеретько (90+2).

Нереалізований пенальті: Георгій Судаков (77).

Зоря U-21: Рибак — Сухар, Махонін, Васько, Агапов, Мильченко, Янковський (Нагнойний, 71), Сміян (Нерух, 62), Демченко, Алефіренко, Скидан (Лєгостаєв, 81).

Тренер: Василь Баранов.

Шахтар U-21: Турбаєвський — Капінус, Козік, Мампассі, Драмбаєв, Гуров (Абдуллаєв, 86), Чирук (Кобак, 67; Погорілий, 75), Очеретько, В’юнник, Судаков, Шостак (Рудавський, 84).

Тренер: Фернандо Валенте.

Чемпіонат U-21: Рух зіграє перший матч в еліті, у гру повертається Шахтар

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.