15.05.2016. Атлет U-17 — ДЮСШ-15 U-17 — 0:1

15.05.2016. Атлет U-17 — ДЮСШ-15 U-17 — 0:1

Після матчу 15-го туру юнацького чемпіонату України під егідою ДЮФЛ київський Атлет значно зменшив свої шанси на попадання у трійку призерів. Програвши у попередньому турі, команда Олега Царюка конче потребувала переможного рахунку цього разу. Та, як не дивно, атлетівці на власному полі поступилися ДЮСШ-15 — 0:1.

Атлет U-17 — ДЮСШ-15 U-17 — 0:1

Атлет (4-1-4-1; стартовий склад): Данилевський — Овдієнко, Сорока, Руснак, Білов — Лакеєнко — Богачов, Гусак, Кознодій, Карпутєв — Липовий.

Тренер: Олег Царюк

Першими стовідсотковий момент створили господарі: Микита Кознодій точним пасом вперед вивів Андрія Карпутєва на побачення з голкіпером суперників. Щоправда, Андрій свій шанс не використав та пробив прямісінько у воротаря. Згодом гострий момент створив нападник жовто-чорних — Андрій Липовий. Він, виборовши м’яча на лівому фланзі, чи то навішуючи у штрафний майданчик, чи то пробиваючи по воротах, направив м’яча у площину воріт. І якби не захисник, котрий підстрахував голкіпера на лінії, атлетівці святкували б взяття воріт.

Не спромігшись забити швидкий м’яч, команди трохи заспокоїли гру, тож надалі основна боротьба точилася у центрі поля. Атлетівці грали жорсткіше, а гравці ДЮСШ-15 намагалися створювати небезпеку зі стандартних положень. Другу половину першого тайму ініціативою володіли гості, однак забити і вони не спромоглися.

По перерві знов господарі виглядали значно активнішими та повністю контролювали м’яч. На небезпечний момент чекали недовго: Даніїл Богачов, пройшовши лівим флангом, виконав подачу у штрафний майданчик, звідти удару завдавав Андрій Липовий. Однак, він підлаштувався під м’яч не найкращим чином та пробив повз ворота.

15.05.2016. Атлет U-17 — ДЮСШ-15 U-17 — 0:1

15.05.2016. Атлет U-17 — ДЮСШ-15 U-17 — 0:1

Впродовж другої сорокахвилинки господарі виконали чималу кількість кутових ударів, та жоден з цих стандартів успіху не приніс. Намагалися атлетівці створювати моменти і з гри: Ярослав Корнієнко виконав подачу у штрафний майданчик, на яку відгукнувся Богдан Сорока, але Атлет заробив лише черговий кутовий.

Відзначитися господарі все ж змогли: виконували штрафний з правого флангу. Та гол не зарахували, адже гравець пробив по м’ячу до свистка арбітра. Друга спроба виконати цей стандарт завершилася повним провалом для господарів: гравці ДЮСШ-15 цього разу змогли не тільки вдало зіграти в обороні, а й провести гольову контратаку. Тож, за п’ять хвилин до кінця рахунок став 0:1. І хоча останні хвилини ДЮСШ грала в меншості (другого «гірчичника» дістав гравець гостей), відігратися, а тим паче виграти цей матч атлетівці не змогли.

15.05.2016. Атлет U-17 — ДЮСШ-15 U-17 — 0:1

15.05.2016. Атлет U-17 — ДЮСШ-15 U-17 — 0:1

Таким чином, Атлет ставить себе у дуже складну ситуацію, адже тепер потрібно вигравати три заключні поєдинки та сподіватися на помилки прямих конкурентів — Зірки та КОДЮСШ Арсенал.

Suzanna Z



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.