03.05.2016. КОДЮСШ Арсенал U-17 — Атлет U-17 — 1:1

03.05.2016. «КОДЮСШ Арсенал» U-17 — «Атлет» U-17 — 1:1

Принципове протистояння чекало на вболівальників у 13-му турі юнацького чемпіонату України під егідою ДЮФЛУ. На полі зустрілися КОДЮСШ Арсенал зі Щасливого та столичний Атлет. Нагадаю, що обидві команди є претендентами на третю сходинку турнірної таблиці.

Активно розпочали цей матч господарі поля. Їх високий пресинг приносив плоди — одразу почали з’являтися моменти. Небезпечного удару гравець КОДЮСШ завдавав головою після навісної подачі з кутового. Однак на місці був голкіпер атлетівців. Але вже на 15 хвилині рахунок все ж таки було відкрито: захисник Нікіта Руснак завозився з м’ячем та фактично зробив гольову передачу на суперника. Гравець канонірів свій момент не проґавив: він пробив у лівий нижній кут воріт, і від стійки м’яч потрапив у ворота. 1:0.

Цей м’яч не входив у плани атлетівців, тож жовто-чорні намагалися якнайшвидше відігратися. Непогану подачу на дальню стійку з лівого флангу виконав Даніїл Богачов, однак замкнути її партнери не спромоглися. Кількома хвилинами пізніше Богачов знову створив потенційно небезпечний момент: він з центральної зони віддав ліворуч на забігання Андрію Липовому, а той прострілив вздовж лінії воріт. Замикати простріл мав Тимур Хайрутдінов, однак хавбек просто не встиг. Під кінець тайму ініціативу знову перехопили господарі поля. Вони провели кілька небезпечних наступів, але подвоїти свою перемогу так і не змогли.

Доволі активно господарі поля розпочали і другий тайм. Користуючись помилками атлетівців, вони проводили свої позиційні наступи. Щоправда, гру затьмарив момент, коли одразу два каноніри під час атаки зіштовхнулися один з одним та отримали пошкодження. На поле вони вже не повернулися, стадіон залишили в кареті швидкої, а тренерському штабу КОДЮСШ Арсенал довелося виконати дві вимушені заміни.

03.05.2016. «КОДЮСШ Арсенал» U-17 — «Атлет» U-17 — 1:1

03.05.2016. КОДЮСШ Арсенал U-17 — Атлет U-17 — 1:1

Щодо моментів атлетівців у другому таймі, то згадується хіба що штрафний з правого флангу. Максим Гусак виконав цей стандарт, пробивши лівою ногою у ближній кут — на місці був голкіпер. Після того жовто-чорні почали припускатися зовсім непотрібних помилок. Спочатку сфолили біля власного штрафного майданчика, а потім під час розіграшу цього стандарту канонірами мало не пропустили. Господарі поля відверто пробачили атлетівців. Згодом завозився у воротарському майданчику голкіпер Атлету, та вчасно схаменувшись, вибив м’яча на кутовий.

Але вже в компенсований арбітром час доля посміхнулася жовто-чорним. Богдан Сорока, захисник атлетівців, нестандартно зіграв, виконавши проникливу передачу в штрафний майданчик суперників через себе. Там кулястого підхопив Богачов та майже з кута воротарського майданчика завдав удару. Голкіпер КОДЮСШ хоч і дотягнувся до м’яча, та завадити йому перетнути лінію воріт не зміг. Як і в першому таймі м’яч від тієї ж стійки залетів у ворота. 1:1.

Атлет (4-1-4-1, стартовий склад): Яновицький — Новицький, Руснак, Сорока, Білов — Гусак — Богачов, Кознодій, Лакеєнко, Хайрутдінов — Липовий

Тренер: Олег Царюк

Виявити переможця у сьогоднішньому протистоянні команди не змогли. Отже, боротьба за третє місце триває. Тепер КОДЮСШ Арсенал» та Атлет мають по 18 та 19 очок відповідно. Долучитися до перегонів за право грати у плей-офф у разі виграшу в цьому турі може і Зірка, в активі якої до сьогодні було 15 пунктів.

Suzanna Z



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.