Легендарний Тотті опановує нову для себе сферу діяльності

Колишній півзахисник Роми та збірної Італії Франческо Тотті розпочав агентську діяльність. «Імператор» вже встиг підписати свого першого гравця, який виступає за міланський Інтер

Екс-нападник Роми і збірної Італії Франческо Тотті підписав свій дебютний контракт в якості футбольного агента. Першим клієнтом компанії CT10 Management став 16-річний півзахисник Інтера Сімоне Бонавіту, — повідомляє La Gazzetta dello Sport.

«Я повністю зосереджений на пошуку нових талантів. При першій же можливості я відправлюся в поїздку по всій Європі», — раніше заявив Тотті.

Бонавіта — вихованець Інтера, яким вже цікавляться в колишньому клубі Тотті Ромі. Сімоне виступав за збірну Італії U-15, а зараз є амбассадором Nike.

https://www.instagram.com/p/CBRBKomADA-/?utm_source=ig_embed

Сімоне вже встиг себе гарно зарекомендувати у футболі, тепер за футболістом пильно стежить низка клубів. На Апеннінах Сімоне порівнюють з 20-річним півзахисником Брешії та збірної Італії Сандро Тоналі, якого називають однією з головних трансферних цілей Інтера.

Франческо Тотті завершив кар’єру гравця у 2017 році. Колишній капітан Роми виступав за “вовків” протягом всієї кар’єри. У складі збірної Італії Тотті став чемпіоном світу в 2006 році, а також був срібним призером Євро-2000.

Забагатів Тоналі узгодив умови контракту з Інтером: зарплатня — у 10 разів вища

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.