Динамо U-14 зіграло в онлайн-турнірі з німецькою Гертою та ЦСКА

ДЮФШ Динамо та Балтійська футбольна школа (Латвія) організувати досить цікаве змагання, яке до того ж, вивели на міжнародний рівень. Детальніше про це розповів тренер Динамо U-14 Павло Чередніченко

У змаганнях брали участь ще два клуби — берлінська Герта і московський ЦСКА. З огляду на те, що в усіх країнах зараз карантин різного ступеня суворості, турнір пройшов у режимі онлайн за допомогою конференц-зв’язку. По троє футболістів від кожного з клубів змагалися у трьох вправах, а тренери, які працюють із хлопцями, оцінювали успішність їхнього виконання за шкалою від 1 до 5. Тренером від Динамо виступив Павло Чередніченко, від Балтійської футбольної школи — Дзінтарс Казакс, від Герти — Флоріан Кліх, а від ЦСКА — Олександр Бауман. Детальніше про те, як пройшли змагання, пресслужбі Динамо розповів тренер Динамо U-14 Павло Чередніченко:

На жаль, ситуація, яка склалася у світі, дозволяє нам змагатися лише за допомогою комп’ютера і веб-камери. Суть полягала в тому, що хлопці виконували вправи на технічну підготовленість. Перед початком було проведено жеребкування, за результатами якого визначилася послідовність виконання. Динамо починало, Герта і ЦСКА продовжували, а Балтійська футбольна школа замикала. Зазначу, що у Герти і ЦСКА брали участь хлопці 2009-го року народження (вікова категорія U-11), у Балтійської футбольної школи були діти різного віку, у нас же — футболісти U-14 (2006 рік народження). Вибирали тих, хто має можливість користуватися програмою Zoom і виконати необхідні вправи. Хтось робив їх удома, хтось на вулиці у дворі.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Хлопці змагалися у трьох вправах: жонглюванні тенісним м’ячем, жонглюванні звичайним м’ячем у положенні сидячи і почергове жонглювання м’ячем усіма частинами тіла в певному порядку: підйомами обох ніг, внутрішньою частиною стоп, зовнішньою, стегнами, головою, обома плечима і грудьми. Це так званий «тест дванадцяти торкань». Кожне завдання тривало хвилину, і за цей час потрібно було виконати якомога більше торкань до м’яча або повторень і зробити якомога менше помилок і втрат м’яча.

Був арбітр, який засікав час, стежив за технікою виконання, тим, наскільки далеко гравець відпускає м’яч, як добре його відчуває, використовує одну чи дві ноги і т. д. і підраховував підсумкову кількість балів. У нас першу вправу виконував Руслан Нестеренко, другу — Кирило Пашко, а третю — Кирило Осипенко.

За підсумками змагань четверте місце посів ЦСКА, третє — Герта, а перше і друге поділили між собою Динамо і Балтійська футбольна школа. Здорово, що ми змогли побачити рівень технічної майстерності футбольних шкіл інших країн і попрацювати над своїм.

https://streamable.com/6oym17

Зірка в гості Цитаїшвілі провів тренування для футболістів Динамо U-14 (відео)

Кто станет чемпионом Украины U-19 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (38%, 505 голосов)
  • Шахтер (29%, 384 голосов)
  • Карпаты (5%, 64 голосов)
  • Волынь (4%, 59 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (4%, 52 голосов)
  • Колос (3%, 36 голосов)
  • Десна (3%, 35 голосов)
  • Львов (3%, 34 голосов)
  • Александрия (2%, 33 голосов)
  • Заря (2%, 28 голосов)
  • Металлург (2%, 25 голосов)
  • Мариуполь (2%, 20 голосов)

Всего проголосовало: 1 329

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.